- Makaleler
- 3
O konuşma yürümez kardeşim...
En yaratıcı yol budur. Aksini idda eden Fedöcüdür.Eki Görüntüle 931022 Konuşmak isteyen bir yolunu bulur ahaha.
Doğru, dünya artık çok küçüldü hocam. Tek tıkla hiç tanımadığın kişiye mesaj yollayabiliyorsun, sohbet edebiliyorsun.Yani her şey her an olabilir. Belki tam şuan bile biriyle tanışabilirsiniz. Ne olacağı belli olmaz ki.
O taktiği ben denemiştim hocam Instagram'da. Siyaset konusu açmıştım. Kızla tanışmak yerine Türkiye'nin geleceğine dalmışım.Eki Görüntüle 931022 Konuşmak isteyen bir yolunu bulur.
Sadece beğendiğin birine mesaj atıyorsun. Olursa olur olmazsa da olmaz...Doğru, dünya artık çok küçüldü hocam. Tek tıkla hiç tanımadığın kişiye mesaj yollayabiliyorsun, sohbet edebiliyorsun.
Genelde insanların kendilerine göre bir kız arkadaş(sevgili değil)bulması gayet zor. Zaten genelde bulunca ondan sonra iki tarafta isterse sevgili oluyorlar. Aslında arkadaşlıklarda iki taraf tam birbirine uymadığından arkadaşlıktan öte gidemiyor. Hocam siz sadece biriyle tanışın. Size uyup uymaması sorun değil bence. Uyacak biri arıyorsan sevgili arıyorsun demek gibi bir şey oluyor. Bilmiyorum mantığım doğru mudur?Ben de 10. sınıfım ve inan kızlarla konuşunca pek bir şey olmuyor boş yere üzme kendini. Bazı kızlar gördüm dışardan bakınca vay be kıza bak bunun kesin sevgilsi vardır ne desem de konuşma başlatsam dediğim ama konuşmaya başladıktan 5 dakika sonra ortamdan uzaklaşmak istediğim. Normal davran, heyecan yapma.
Sizin yaşadığınız ortam bu şekilde olabilir. Ben genelden bahsediyorum. Ayrıca bu psikolojik bir rahatsızlık falan değil, saçmalamayın gece gece. Üst düzey Avrupai ortamınızda konuşmaya devam edin bence siz. Erkekler arasında hafif küfür, argo vs. bunlar gayet normal şeyler. Aile terbiyesi kavramını bildiğinizi bile düşünmüyorum. Her ailede verilen terbiye( ki bana göre terbiye verilen bir şey bile değildir) farklıdır. İyi geceler dilerim.Bir dakika erkek kafası dediğiniz şey bu muydu gerçekten? Yeni tanımadığı bir kadınla bunlar hakkında konuşabilir yani? Ben bunun erkekler arasında konuşulmasını bile psikolojik rahatsızlık olarak görüyorum, aile terbiyesinden yoksun ergenliği tavan yapmış ergenler topluluğu gibi görünüyor gözümde, isterse 10 yıllık arkadaşım olsun erkeklerle bile böyle bir konuşmayı yaptığını öğrensem arkadaşlığımı keserim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.