KKTC'de Yakıt Bitti

Yokluk Türk milletinin alın yazısı herhalde. Okumaya geldiğim Kıbrıs'ta yakıt sıkıntısı yaşanıyor, bugün okul servisleri falan çalışmıyormuş. Artık hiçbir şeye şaşıramıyorum, normal geldi nedense. Türk olduğum için herhalde.

Kaynak:KKTC'de yakıt krizi başladı KKTC’DE MAZOT KRİZİ!
 
@Vaazs Kaç yılında yaptınız acaba askerliği? Duyduğuma göre eskiden çeşmeden deniz suyu akıyormuş, deniz suyunda banyo yapıyorlarmış. Devletin burada gerçekten de pek bir şey yapmadığını yollardan görebiliyorum. Otobanda şeridin bir kısmını yere düşmüş ağaç parçası falan kaplıyordu. Çok fazla trafik kazası gördüm, yolun ortasında arabaları duruyor, çekmiyorlar, polis de gelmiyor. Hiç polis kontrolü falan filan da görmedim zaten. Burada memur olabilmek bir velinimet. Adamlar iş yapmıyor. Şöyle bir örnek vereyim. Aracı üstüme alırken görevli kadın işlemlerin arasında yan taraftan dışarıdan bir pul alıp gelmemi istedi. Çıktım, girerken de kapının bir görevli tarafından açılması gerekiyor. 5-10 dk adamın muhabbetinin bitmesini bekledim sadece kapıyı açması için. Başka yerlerde de durum çok farklı değil. Gerçekten iş yapmıyorlar.
Kıbrıs'ta arabasız olmaz. Araba hiçbir yerde olmadığı hadar zorunlu ihtiyaç burada.
 
Pandemi döneminde yaptım, bir sürü sıkıntıyı yazdım lanet ettim düzenliyorum siliyorum. Ben bu vatana Türkçülük ve milliyetçilik yaptığım zamana yazık ona üzülüyorum. Şuan orada 15.000 TL maaş ve üstüne alkol, sigara, parfüm bir sürü bedavaya sayılan hakları görünce bize eziyetlerini görünce lanet ettim. Kafama tüküreyim. Bildiğin sürgün ve işkence sayılır. Uyuz ve mikrop kapmadığım için şükrediyorum. Uyuz olan arkadaşlar vardı 3 ay kaşıyarak kendilerini öldürdüler. İlaç falan hikaye, hastaneye gidersen doktor sana sövüp gönderiyor, ayrıca vatan haini sayılıyorsun rütbeliler için. Hiç unutmam 6 ay hapisten çıkar gibi beni land denilen enkaz araçla brandanın içinde getirdiler o ses ve rüzgar, sarsıntı sanki esiriz. Giderken de daha beter gittik, şansıma o gün erdogan gelecek diye uçuşlar iptal olmuş ve uçak 7 saat rötar yemişti ben o havalimanında ayrı olarak perişan olmuştum. Şuan bir milliyetçinin nasıl ne hale geldiğini görüyorsunuz bunu yapan düşman değil kendi devletimiz ve ordumuz. Hükumet değişince bu surileri gönderemezse adaya doldururlar umarım bir işe yarasın şu işe yaramaz berbat kahrolası, lanet ada.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı