Klasör Şifreleyici Program Önerisi

Kasa olarak derken?
Örneğin bir paranız var parayı eline alan herkes harcayabilir bunu kasaya koydunuz kim nasıl o kasanın şifresini bilmeden o parayı harcayacak? Onu söylemek istiyor sanırım yani bir klasör düşünün kilitli o klasörün içine kilitsiz dosyalarınızı atıyorsunuz ve istediğiniz zaman kasanın şifresini çözüp klasörlere ulaşıyorsunuz.

Şifrelemek istediklerinizi şifreli bir kasaya atıyorsunuz.
Axcrypt bu program gibi mi? Eğer buysa bu şekilde istemiyorum. Programı açtığımızda şu klasörü şifreleyeceğim ve şifresi bu olsun gibi bir program arıyorum. Tabi programın şifreleme bit aralığı 256 bit olması rica olunur. Şifrelediğim klasörleri bulut hesabıma aktaracağım. Oradan kullanacağım fakat şifreli olmasını istiyorum.

Size attığım programı denediniz mi?
Axcrypt bu program gibi mi? Eğer buysa bu şekilde istemiyorum. Programı açtığımızda şu klasörü şifreleyeceğim ve şifresi bu olsun gibi bir program arıyorum. Tabi programın şifreleme bit aralığı 256 bit olması rica olunur. Şifrelediğim klasörleri bulut hesabıma aktaracağım. Oradan kullanacağım fakat şifreli olmasını istiyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı