Bütçenizi artırırsanız Glorious XL alabilirsiniz. (200₺, 45x40 boyut) Bütçeniz 120TL ise alınır, arttırabilirseniz dediğim gibi.Bu ürün 119 TL alınır mı?
Bütçenizi artırırsanız Glorious XL alabilirsiniz. (200₺, 45x40 boyut) Bütçeniz 120TL ise alınır, arttırabilirseniz dediğim gibi.Bu ürün 119 TL alınır mı?
Bütçenizi artırırsanız Glorious XL alabilirsiniz. (200₺, 45x40 boyut) bütçeniz 120TL ise alınır, arttırabilirseniz dediğim gibi.
Alınır o zaman.90x40 istiyorum ben.
Alınır hocam 70x30 var bende aşırı memnunum. Yüksek derecede Premium hissi veriyor.Bu ürün 119 TL alınır mı?
Alınır o zaman.
Alınır hocam 70x30 var bende aşırı memnunum. Yüksek derecede Premium hissi veriyor.
Evet bende de var. Almak istiyorsanız o fiyata kesinlikle alınır.Ayni siyah model mi?
Hala anlayabilmiş değilim. Amazon dışında her yerde daha pahalı. Ayrıca diğer desenlilerle aynı olmasına rağmen %50 daha ucuz.
Evet bende de var. Almak istiyorsanız o fiyata kesinlikle alınır.
Evet hocam siyah model. Tek kusur sayabileceğim şey ilk pakedi açtığımda biraz kokuyordu birkaç saat balkonda havalandırdım şu an kusursuz şekilde kullanıyorum tavsiye ederim.Ayni siyah model mi?
Evet hocam siyah model. Tek kusur sayabileceğim şey ilk pakedi açtığımda biraz kokuyordu birkaç saat balkonda havalandırdım şu an kusursuz şekilde kullanıyorum tavsiye ederim.
Dediğiniz gibi oluyor hocam sürekli fareyi kullandığım tarafla karşılaştırınca kayganlık farkını hissediyorum. CS:GO, R6 ve LOL oynuyorum sadece.Xrades'lerde olduğu gibi bir süre sonra daha az kaygan olmaya başlıyor mu? İlk güne göre bayagı fark var xrades mouse pad'imle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.