Klavye, mouse ve mouse pad önerisi

Bütçe
10000

morf1nn

Centipat
Daha fazla  
Klavye için;
  • MCHOSE X75.
  • MCHOSE G75 Pro.
  • MCHOSE jet 75.
  • Ajazz AK820 Pro.
  • Darmoshark top75.
  • Aula F75 Max.
Bunların arasından hangisini almam daha mantıklı? (bütçe 3000-4000) kablosuz olması önemli %75 civarı olursa iyi olur.

Mouse için.
Logitech G PRO X Superlight 2
Bu fareyi düşündüm ama bütçemi aşıyor. Daha düşük fiyatlı 3000-4000 arası olursa daha iyi olur. Tutuşum relax claw gibi diyebilirim. Ellerim büyük.

Mouse pad için Klasse Longten veya Wraith.
(Bütçe 1000-2000)

Son düzenleyen: Moderatör:
Maya x hakkında bilginiz var mı
Yazılımını çok övüyorlar. Mcu olarak diğerlerinin yanında bir nesil eski kalıyor ama çok fazla takılacak bir şey olduğunu düşünmüyorum çünkü hala gayet iyi mouse. Tabi benim gözümde 5k edecek bir mouse değil ama bu iyi ürün olduğunu değiştirmez.

Yazılımını çok övüyorlar. Mcu olarak diğerlerinin yanında bir nesil eski kalıyor ama çok fazla takılacak bir şey olduğunu düşünmüyorum çünkü hala gayet iyi mouse. Tabi benim gözümde 5k edecek bir mouse değil ama bu iyi ürün olduğunu değiştirmez.
Sizce o fiyatlara ne alınabilir

Mouse olarak bunu önerebilirim.
Pad olarak bunları önerecektim ama stok yok. İsterseniz mail atın ne zaman yenileneceğine dair.

Mouse olarak bunu önerebilirim.
Pad olarak bunları önerecektim ama stok yok. İsterseniz mail atın ne zaman yenileneceğine dair.
Sağolun hocam peki klavye olarak ne önerirsiniz mchose g75 pro almayı düşünüyorum ama harflerin gözüküp gözükmediği aklıma takıldı birde başka mouse pad öneremez misiniz stoğu olan

Düşününce o bütçelerde gpx shape olarak maya x dışında ürün yok hocam. 5k verip vermemek size kalmış tabi ama A9 da gayet işinizi görür diye düşünüyorum. Tabi içine sineni al sen yine
Düşününce o bütçelerde gpx shape olarak maya x dışında ürün yok hocam. 5k verip vermemek size kalmış tabi ama A9 da gayet işinizi görür diye düşünüyorum. Tabi içine sineni al sen yine de.
sağolun hocam

Sağolun hocam peki klavye olarak ne önerirsiniz mchose g75 pro almayı düşünüyorum ama harflerin gözüküp gözükmediği aklıma takıldı birde başka mouse pad öneremez misiniz stoğu olan
Boyut tercihiniz var mı?

Sağolun hocam peki klavye olarak ne önerirsiniz mchose g75 pro almayı düşünüyorum ama harflerin gözüküp gözükmediği aklıma takıldı
Harf gözükmesinden kastın ışık geçirip geçirmemesi sanırım. Işık geçirmesini istiyorsan şu şekil yandan baskılı modelleri alman lazım.

1774192729564.png

%75 olursa iyi olur ama şart değil biraz daha küçük yada büyük olabilir birde kablosuz olursa iyi olur

Bu şekilde kullanımı rahat olur mu daha önce kullanmadım
Hocam gayet rahat oluyor aslında. Sonuçta hiç birimiz klavyeyi dibimize sokup üstten tam dik olarak bakmıyoruz. Biraz ileride kullanınca zaten yan taraflar göz hizasında kalıyor ve gayet rahat oluyor kullanımı.

%75 olursa iyi olur ama şart değil biraz daha küçük yada büyük olabilir birde kablosuz olursa iyi olur

Bu şekilde kullanımı rahat olur mu daha önce kullanmadım
Eğer bütçenin tamamını vermek istemiyorsanız G75 Pro güzel hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı