Klavye tavsiye

• Konuyu başlatan city
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 29
  • Görüntüleme 1.776

city

Decapat
Daha fazla  
Blood B418
HP Pavilion 800
Casper Excalibur E800
Gametech Black Rider Red Switch
MSI GG Vigor WR01

Bu klavyeleri buldum bunlar arasından hangisi alınır veya bu fiyat civarlarında daha iyi var mı? Işıklandırma, nümerik tuşlar, ses tuşları olsun. Fazla sesli olmasın.

Blood B418
HP Pavilion 800
Casper Excalibur E800
Gametech Black Rider Red Switch
MSI GG Vigor WR01

Bu klavyeleri buldum bunlar arasından hangisi alınır veya bu fiyat civarlarında daha iyi var mı? Işıklandırma, nümerik tuşlar, ses tuşları olsun. Fazla sesli olmasın.
Ortalama bütçeniz nedir?

Corsair K55 öneririm. Attıkların alınmaz.

Mekanik olarak Redragon K582R Surara öneririm.

Gamepower öneririm 1 yıldır kullanıyorum aynısını gayet memnunum tavsiye ediyorum.

Aman hocam corsair,reddragon gibi markalara pek yanaşmayın tavsiyem onun yerine Msi,Gamepower,Razer, Steelseries,hyperx gibi markaları tercih edin.

Gamepower öneririm 1 yıldır kullanıyorum aynısını gayet memnunum tavsiye ediyorum.

Aman hocam corsair,reddragon gibi markalara pek yanaşmayın tavsiyem onun yerine Msi,Gamepower,Razer, Steelseries,hyperx gibi markaları tercih edin.
Dalga geçtiğini düşünüyorum. Msi, Razer, Steelseries gibi markaların arasına. Nasıl GamePower koydun? Corsair ve redragonun ne zararını gördün?

Kardeşim sen Gamepower fanboyu musun? Sana bu klavye için kronik sorunlu demiştim ama hâlâ inatla önermeye devam ediyorsun üstelik mesajlarıma da beğenmedim atıyorsun. Senin sorun yaşamaman herkesin sorun yaşamayacağı anlamına gelmez, bir sürü şikayetçi olanlar var. Önermiyorum.

@JakerT4, @Lusyz, @Kiznaiver hocalarım sizler de bu arkadaşa bir şeyler söyleyin.

Kardeşim sen Gamepower fanboyu musun? Sana bu klavye için kronik sorunlu demiştim ama hâlâ inatla önermeye devam ediyorsun üstelik mesajlarıma da beğenmedim atıyorsun. Senin sorun yaşamaman herkesin sorun yaşamayacağı anlamına gelmez, bir sürü şikayetçi olanlar var. Önermiyorum.

@JakerT4, @Lusyz, @Kiznaiver hocalarım sizler de bu arkadaşa bir şeyler söyleyin.
Kardeşim ben doğruları söylüyorum kronik sorun dediğin her marka için geçerlidir razer da alsan gamepower da alsan kronik gelebilir bu senin şansına bağlı bir durum.

Ortalama bütçeniz nedir?
Belli bir bütçe yok ama 600-700 olabilir

Corsair K55 öneririm. Attıkların alınmaz.

Mekanik olarak Redragon K582R Surara öneririm.
Attıklarımın ne gibi sorunları var? N11 Trendyol Hepsiburada kullanıyorum genelde. Corsair K55'in fiyatı bu sitelerde fazla

Son düzenleme:

Ben bu arkadasa laf soylemekden yoruldum bugün PSU geliyor gelsin PC basina geceyim daha detayli anlatirim hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı