Klavyeye sıcak çay döküldü

mehmet.gokturk35

Hectopat
Katılım
5 Ekim 2020
Mesajlar
49
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar klavyeme az önce 1 bardak sıcak çay döktüm hemen düğmeleri söküp kurutma makinesine tuttum sonra süpürgeyle çektim ama iç mekanizmasına sıvı hapsolmuş bir de iç panele doğru falan da gitti. İnceHesap'tan almıştım maddi durumum çok kötü yenisini alamam acaba garantiye girer mi? Girmezse sadece çalışmıyor desem sizce anlaşılır mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar klavyeme az önce 1 bardak sıcak çay döktüm hemen düğmeleri söküp kurutma makinesine tuttum sonra süpürgeyle çektim ama iç mekanizmasına sıvı hapsolmuş bir de iç panele doğru falan da gitti. İncehesap'tan almıştım maddi durumum çok kötü yenisini alamam acaba garantiye girer mi? Girmezse sadece çalışmıyor desem sizce anlaşılır mı?

Butun tuslari sok bir emin olmak icin 3-4 gun bekle sonra tak calisir ama cay dokuldukten sonra hemen elektirigi kesmediysen gecmis olsun.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı