Klima almak için 1 yıl beklemek mantıklı mı?

Son 1 yıldaki fiyat değişimi hocam:

Eki Görüntüle 2554136

Isıtma beklentim olmadığı için Japon malı klimalara 2-3 katı fiyat ödemek istemiyorum hocam. Airfel, Midea üretimi. Baymak'ı üreten AUX'un daha kaliteli olduğunu düşünüyorum. Daikin'i evime sokmam; kombide bana kan kusturdu resmen.

Zaten Japon malı alınır, şahsen ben hayatta Türk malı almam parasını hak etmiyor, klima farklıdır kombi farklı baymak alınmaz 2.el klima alın

Son 1 yıldaki fiyat değişimi hocam:

Eki Görüntüle 2554136

Isıtma beklentim olmadığı için Japon malı klimalara 2-3 katı fiyat ödemek istemiyorum hocam. Airfel, Midea üretimi. Baymak'ı üreten AUX'un daha kaliteli olduğunu düşünüyorum. Daikin'i evime sokmam; kombide bana kan kusturdu resmen.

Midea da alabilirsiniz üzmez sizi Mitsubishi'den sonra o gelir bunlar tavsiyem gerisini siz bilirsiniz iyi Sosyaller

Artık bunaltıcı sıcaklar kalmadı burada. Bu yıl için almakta biraz geciktim. Tanıdık servisler seneyi bekle ya da kışın al, uyguna alırsın diyor. Ben de enflasyon ülkesinde Dolar ile ithal edilen mal fiyatının bırakın seneyi 1-2 aya yükseleceğini düşünüyorum...

Benim asıl düşündüğüm; bir ihtimal, yılbaşından sonra taşınma ihtimalim olması... 5 yıl garantili klimayı alıp taktırdığımda, taşındığımda ne yapacağım? Sökme takma ücreti az değildir. Ayrıca garanti dışı kalır mı kalmaz mı bilmiyorum. Diğer bir seçenek de kutuyu açmadan önümüzdeki yılı beklemek...

Siz olsanız ne yapardınız?
Kis mevsiminde klima cesitleri kisitli olabilir bilginiz olsun, yaza dogru daha fazla modeller bulunabiliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı