Yok sorun tabii ki de, Çin malı motorları hemen bozuluyor dandik iş görmüyor doğru düzgün ısıtamıyor/soğutmuyor size Mitsubishi heavy yazacaktım fakat electric yazmışım heavy almaya çalışın sizi üzmez zaten klima denilince (anlayanlar) heavy önerecek evet biraz pahalı olabilir ama alınır Türk malı ürünler ise örneğin Arçelik on offdan bahsedeyim. Genel olarak size buz havası atıyor klima değil evet sizi uzun sürede götürebilir 20 yıl götüren demişsiniz bunların hepsi on off klimalar tüm klimalar öyle ama hem çok yakar elektrik hem dediğim gibi klimaya benzer tarafı yok buz üfler. Biraz karışık yazmış olabilirim
Aslında pahalı değil klimalar örneğin 12 binlik klima Satan kişiye 12,13 bin TL'ye geliyor size 29'a yaparım üstüne kurulum her şey dahil deniliyor bunu bizzat ben biliyorum keşke bu kadar insanın hakkına girmeseler herkes kullanabilse. Bu arada alacağınız klimanın borusunu(sıfır alacaksanız) kutunun içinde çıkmaz gidin bulunduğunuz bölgede boruyu siz kendinizi alın birliklerde satılıyor hazır kit klima borusu en azından biraz daha az fiyat öderseniz. Sizin için söyledim.
Varsa aklınıza takılan soru cevaplarım size bakımlarını da anlatırım paranızı boşa o kadar harcamazsınız