Pixel_less
Kilopat
Model olarak konuşmayacağım onun için ayrıca öneri açıp uygun modeller bulabilirsiniz. Alma konusunda ise bence imkan varsa alınmalı. Her sene gittikçe fiyatı artan ürünler bunlar. Bir kere alın kafanız rahat etsin diyorum ben.
inanın ki sıfır önermiyorum eskileri gibi değil klimalar o yüzden herkes 2.el alıyorYok hocam cidden yok. İkinci el karaborsa buralarda. Mitsubishi kullanan zaten görmedim.
Siz bana sıfır bir ürün önerin. Nokta atışı şunu al deyin direkt lütfen.
Daikin Türkiye’de üretiliyor. Alınır derseniz alayım. Midea Global’de Türkiye distribütörlüğüne ait bir site linki bulamadım, 3-4 tane farklı Midea alan adlı Türk satış sitesi var, servislik kime ait belli değil. Geriye kalıyor Fujitsu. Ya da Demirdöküm. Lakin benim ikinci el bulma şansım yok çok baktım. Sıfır almak durumundayım…heavy yok ise daikin midea fujitsu alın bunların dışında en kötü demirdöküm alınır
inanın ki sıfır önermiyorum eskileri gibi değil klimalar o yüzden herkes 2.el alıyor
Size şimdi atıyorum satıcı hakkında bir şey diyemem sadece önereceklerim:Fujitsu Prime 12.000 BTU/h A++ Inverter Klima R32 ASYG12KPCE - idefix
İşyerindeki klimaların hepsi 2012 model Airfel. Bi tanesi de kaset tipi. Cayır cayır çalışıyolar. Ben de düşündüm ama yeniler Midea yan üretimi diye çekindim. İçinin bakır olduğunu da sanmıyorum…Airfel de alınır ama çok beklentiniz olmasın (Airfel en çok tavan tipi klimada iyi )attıklarım arasında fujitsu alınır
Bütçem 35 ekadar çıkabilirim diyorsunuz bu durumda Fujitsu 12 binlik 33 k onu alın bütçenizde sorun yaşamazsanız satıcıya dikkat edin bulunduğunuz yerlere sorun belki daha uygundur ona göre hareket edin
Teşekkür ederim hocam.Aynen öyle Airfel en çok iş yeri tarzı yerlerde üstün Fujitsu alın çözüldü olarak işaretlersiniz başkaları için yardımcı olacaktır. Hayırlı olsun şimdiden
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.