Klima veya alternatifi önerisi

8.000 TL bütçem var diyebilirim ama o bile fazla. Eğer dışarının havasını alabileceğim bu fiyatta bir cihaz varsa çok iyi olur ama pahalı oluyorlar dediğiniz gibi sanırım.
Odanın havasını devridaim etmesini istemem.

Daikin Ururu Sarara var bende ama şimdi baktım senin bütçenin 10 katıymış. Ben 2 sene önce 4'te bir fiyata almış bunu. Enflasyona bak be.

Hocam bahsettiğiniz (3) modeller ne olarak geçiyor. Uzun zaman önce denk gelmiştim fakat ismini hatırlamıyorum.
Ben inverter klima diye biliyorum dışarda motor içeride klima oluyor

Bir şey merak ediyorum, her evde gördüğümüz klimaların dışarıya monte edilen fanlı cihaz ne işe yarıyor?
Split klimaların dış ünitesi. Isı pompasının içeriden çektiği ısıyı dışarıya atmakla sorumlu. Veya klima ile ısınma durumda dışarıdan ısı çalıp ısı pompası ile içeriye göndermek ile mesul.

Arada havalandırıp klimayı çalıştıracağım diyelim, başka şansım yok gibi. Ne önerirsiniz? Küçük, yer kaplamayan ama kaliteli bir cihaz öneriniz var mıdır?

Su ile çalışan soğutucular da var, iyonizer soğutucular var

Arada havalandırıp klimayı çalıştıracağım diyelim, başka şansım yok gibi. Ne önerirsiniz? Küçük, yer kaplamayan ama kaliteli bir cihaz öneriniz var mıdır?
Portatif klima almayın. Gerçekten klima olan, dışarıya üfleme borusu falan olan cihazlardan bahsediyorum şu gibi: https://www.hepsiburada.com/airfel-lpcy-35bm-12000-btu-mobil-klima-pm-HB00001178D8

Portatif klima gibi isimlerle anılan içine su falan konan şeylerin yanından bile geçmeyin zaten.

Normal duvar tipi iç dış üniteli klima tercih edin. Çok ucuz yollu olmuyor ama inanın ucuz yollu diye uğraştığınız her şeyi eninde sonunda çöpe atıp buna dönüyorsunuz.

Ayrıca klimalar ve ısı pompalarını merak eden varsa şu arkadaşın videoları efsanedir bu konuda:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bakmanızı tavsiye ederim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı