KMS ve Driver Booster'dan sonra PC'nin başı virüslerden kurtulmuyor

KMS virüslüymüş ama Driver Booster biliyorum önerilmiyor ama ben onunla kuruyorum ve bir yalnışını görmedim linç yemeyelim şimdi :D

Hocam kullanan kullanır. Sorun çıkarmayadabilir. Ama biz her ihtimale karşı elle kurmayı öneriyoruz. Zaten o kadar zor da bir şey değil. Ama olsun.

Bu konudaki Rkill programını kullanarak zararlı yazılımların çalışmasını durdurup ardından bilgisayarı kapatmadan Malwerbytes ile tarama yaparsanız etkili bir sonuç elde edebileceğinizi düşünüyorum.

rkill tarama yaptım tarama sonuçları:
1612114195610.png

rkill.txt not defteri

malwarebayts tarama sonuçları
1612114467074.png

sorunum çozülmüşmüdür birde ek olarak windows defender ile tam taraa yapacağım

Bunlar virüs değil, korsan yazılım. Uyarılar bu yüzden. Güvenilir bir kaynaktan tedarik ettiysen sorun yaşayacağını sanmıyorum. Ayrıca KMS aracı olarak KMSPico kullanma, daha iyi alternatifleri var. Her neyse kurallar gereği korsan yazılıma destek verilmesi yasak.

Kaspersky ve Malwarebytes ile taratın. Virüs bulursa temizleyin.

Sonra istersen "sfc /scannow" rehberini uygula. İşe yarıyor en azından. :D
Virüsleri tabii götürmüyor.

Norton ile taratabilirsin.

Bitdefender kullanabilirsin.

malwarebytes ile tarattım sonucu
malwarebytes tarama sonucu.png

kaspersky 2020 deneme sürümü tarama sonuçları
kasperky tarama testi tam.png

scf /scanning komutu sonucu
scf scannow sonucu.png

garanti olsun diye 2 kere de windows defeder dan taradım ondada virüs blmadı sonuç olarak hiçbirisinde virüs bulmadı şu scf scanning de 2 tane dosya eksik veya yanlış görmüş onları düzeltti

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı