KMSpico Kullananlar Yandı!

KMSpico kullanan kardeşlerime geçmiş olsun. Bu video tüm aklınızdaki sorunlara cevap veriyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kullanılmasını pek önermediğim bir sistem olur kendisi. Windows işletim sistemi ailesini kullanmasam da bu tür sistemlerden uzak durulması gerektiğini çok net algılayabiliyorum. Bu tarz programların kullanılmasını kesinlikle önermiyorum.
 
Videoyu izlemeye vaktim yok, konuyu özet geçecek kadim dost çıkar mı??
 
Çok haklısınız. Şu anda kullandığım sistemi seneye neredeyse hiç kullanmayacağım için key bile almadım. İnsanlara çok zor geliyor olsa gerek şu yazıyı görmek. Ha evet, kişiselleştirme de kapalı ama o da olsun be...

Eki Görüntüle 979352
Bu arada kişilleştirmede koyu modu açabiliyoruz. Sadece renkleri ayarlayamıyoruz.
 
İnternette ucuza satılan Key'ler mevcut onlardan satın alabilirsiniz ellerinde kalan Key'leri internette satışa çıkarıyorlar korkmanıza ve çekinmenize gerek yok alabilirsiniz.

Derdim o değil ki. Seneye Linux kurup sunucu olarak kullanacağım için bu sistemi masraf yapmak istemedim. Tabii sanallaştırma destekli bir işlemci ile değişirsem bu sistemdeki işlemciyi Windows ile dual boot yapmadan QEMU kurup rahatıma bakacağım. İleride tuhaf projelerim olduğu için hem Linux hem de Windows lazım olacak bana. %90'lık işim Linux ile olacağından hiç masraf yapasım gelmedi işte. :)
 
Ben KMS MMS falan kullanmıyorum valla internetteki OEM keylerden birini sallayıp giriyorum her seferinde. Windows Update'den feragat edecek değilim.
 
Ben KMS MMS falan kullanmıyorum valla internetteki OEM keylerden birini sallayıp giriyorum her seferinde.
En iyisini yapıyorsun ama internette satılan Key'lerden almanı tavsiye ederim orijinal sayılırlar ve ellerinde kalmamış oluyor Key'ler.
Parası olmayanlar için tek çözüm tersine komutlar olan CMD etkinleştirmelerdir. Kullanılır mı tartışılır fakat bir dezavantajını görmedim. Öneri değil alternatifler arasında.
Konuşun hocam konuşun bazı insanlar fakirin derdinden anlamaz kendileri o duruma düşmedikce o yüzden en basiti o
 

Yeni konular

Geri
Yukarı