KMSpico nedir?

Necipefee

Centipat
Daha fazla  
Selamlar.

Az önce antivirüs ile tarama yaptım ve KMSpico diye bir şey çıktı. ChatGPT'de araştırdım. Korsan Windows'u lisanslı göstermek için gibi şeyler söyledi. Şu an bilgisayarımda Windows Defender çalışmıyor ya da yok. ChatGPT bunu KMSpico'ya bağlıyor ve silip sıfırdan Windows kurmamı ve bunun zararlı olduğunu söyledi. Ayrıca yarın bir gün Epic Steam hesabın çalınır haberin olmaz gibi şeyler söyledi. Çok güvenmiyorum ChatGPT'ye, sizlere daha çok güveniyorum. Bana bunu detaylı açıklayıp silip silmeme konusunda bilgilendirirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

KMSpico benim ilginç tanımımla bilgisayarının arka kapısını hırsızlara sonuna kadar açan bir çilingir.
KMSpico ve türevi araçlar yakalanmamak ve silinmemek için önce Windows Defender'ı ve güvenlik duvarını kalıcı olarak bozar kayıt defteri ayarlarını değiştirebilir sonra da içeriye istediği gibi miner, keylogger veya reklam yazılımı sokar.

Bu illeti antivirüsle tam olarak temizlemek bir tık meşakatli çünkü sistem dosyalarının içine gömülür. En temiz yol format atmak. Bir USB belleğe Rufus ile Windows yazdırıp format atın. ChatGPT dediklerinde haklı.

Korsan olarak erişilen Windows(bir nevi bilgisayarınız bir zombi) bu tür şeylerden uzak durun hocam maddi durumunuz kötü değil ise 100TL'ye satılan keyler var onlardan almaya çalışın onlardan herhangi bir sorun çıkacağını zannetmiyorum şu zamana kadar tarafımca veyahut çevremde duyduğum insanlardan karşı sorun çıktığını görmedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Geri
    Yukarı