Çözüldü KMSpico nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Necipefee

Centipat
Daha fazla  
Selamlar.

Az önce antivirüs ile tarama yaptım ve KMSpico diye bir şey çıktı. ChatGPT'de araştırdım. Korsan Windows'u lisanslı göstermek için gibi şeyler söyledi. Şu an bilgisayarımda Windows Defender çalışmıyor ya da yok. ChatGPT bunu KMSpico'ya bağlıyor ve silip sıfırdan Windows kurmamı ve bunun zararlı olduğunu söyledi. Ayrıca yarın bir gün Epic Steam hesabın çalınır haberin olmaz gibi şeyler söyledi. Çok güvenmiyorum ChatGPT'ye, sizlere daha çok güveniyorum. Bana bunu detaylı açıklayıp silip silmeme konusunda bilgilendirirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Çözüm
KMSpico korsan olarak Windows etkinleştirmeye yarayan bir araç. Kullanılması önerilmez dediği gibi sıfırdan format atın.

Güvenlik riski teşkil ediyor.
Bunu bana bilgisayarcı kurdu virüs gibi zarar verecek bir şey değilse sadece güvenlik konusunda sıkıntı varsa antivirüs kurup devam etsem olmaz mı çünkü bende USB yok yine bilgisayarciya götürmem lazım götürsem yine aynı şekilde yükleyecek.

Hocam bilgisayarcıya PC emanet edilmez. 150-200 liraya 8 GB bir bellek alın. Adımları uygulayın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bilgisayarcıya PC emanet edilmez. 150-200 liraya 8 GB bir bellek alın. Adımları uygulayın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yani illa sıfırdan kurmak şart mı böyle devam edemez miyim?

Dediğim gibi güvenlik riski taşıyor. Şöyle anlatayım senin bir kuyumcu dükkanın var birisi gelip dükkana tünel kazıyor ve altınları çalıyor. :D
Yani şuan da gmail hesaplarım tehlikede anladığım kadarıyla ve epic steam gibi hesaplar da aynı şekilde antivirüs kursam da faydası olmaz mı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı