Flawless1337
Hectopat
- Katılım
- 3 Mart 2015
- Mesajlar
- 37
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
yorumları bi oku bakalım yardım mı ediyor boş mu konuşuyor o eleman, diğer insanlara nasıl cevap vermişim ona nasıl cevap vermişim. Bunun çözümü yok. demek ne zamandan belli yardım oldu? bilmiyorsa yorum yapmayacak o kadar.Burada sana yardım eden insanlara atar yapma. Oyun GPU'yu kullanamıyor. Bunun çözümü yok.
bak güzel kardeşim bilmiyorsun hala ısrar ediyorsun eski oyun eski oyun diye, oyun 2004 de çıktı ve her geçen gün güncellendi. Sürekli patch'ler geldi yenilikler getirildi git bi 2004 deki videolarını izle birde şuanki videolarını izle tamam mı ? oyun piyasaya çıktığında 12xx olarak çıktı şuanda 20-22xx git bunları bi araştır tecrüben, bilgin olmadan da yorum yapma bir daha.Kardeşim harbiden ağır konuşacağım ama, sana çözümü yok diyoruz, eski oyun diyoruz, hala anlamıyor musun ya ? Allahım yarabbim gelmiş burada 10 yıllık oyunu niye tam performans oynayamıyorum diyor. Sen git önce DirectX'lerin evrimini, hangi sürümünün hangi prensibler ile çalıştığını öğren de gel !
anladım, teşekkürler yorumun için.GPU Kullanımı arttırman zor ama oyun için grafik yaması indirebilirsin, daha yüksek grafikli yama bulursan artacaktır.