Knight Online GPU Kullanımı Yükseltme

Burada sana yardım eden insanlara atar yapma. Oyun GPU'yu kullanamıyor. Bunun çözümü yok.
yorumları bi oku bakalım yardım mı ediyor boş mu konuşuyor o eleman, diğer insanlara nasıl cevap vermişim ona nasıl cevap vermişim. Bunun çözümü yok. demek ne zamandan belli yardım oldu? bilmiyorsa yorum yapmayacak o kadar.

Kardeşim harbiden ağır konuşacağım ama, sana çözümü yok diyoruz, eski oyun diyoruz, hala anlamıyor musun ya ? Allahım yarabbim gelmiş burada 10 yıllık oyunu niye tam performans oynayamıyorum diyor. Sen git önce DirectX'lerin evrimini, hangi sürümünün hangi prensibler ile çalıştığını öğren de gel !
bak güzel kardeşim bilmiyorsun hala ısrar ediyorsun eski oyun eski oyun diye, oyun 2004 de çıktı ve her geçen gün güncellendi. Sürekli patch'ler geldi yenilikler getirildi git bi 2004 deki videolarını izle birde şuanki videolarını izle tamam mı ? oyun piyasaya çıktığında 12xx olarak çıktı şuanda 20-22xx git bunları bi araştır tecrüben, bilgin olmadan da yorum yapma bir daha.

GPU Kullanımı arttırman zor ama oyun için grafik yaması indirebilirsin, daha yüksek grafikli yama bulursan artacaktır.
anladım, teşekkürler yorumun için.

yorumları bi oku bakalım yardım mı ediyor boş mu konuşuyor o eleman, diğer insanlara nasıl cevap vermişim ona nasıl cevap vermişim. Bunun çözümü yok. demek ne zamandan belli yardım oldu? bilmiyorsa yorum yapmayacak o kadar.

bak güzel kardeşim bilmiyorsun hala ısrar ediyorsun eski oyun eski oyun diye, oyun 2004 de çıktı ve her geçen gün güncellendi. Sürekli patch'ler geldi yenilikler getirildi git bi 2004 deki videolarını izle birde şuanki videolarını izle tamam mı ? oyun piyasaya çıktığında 12xx olarak çıktı şuanda 20-22xx git bunları bi araştır tecrüben, bilgin olmadan da yorum yapma bir daha.
Hala boş konuşuyorsun. Bunun bir çözümü yok. Sıkıntı oyunun grafik motorunda. Güncelleme gelmediği sürece bir çözümü yok.

Aynen arkadaşların dediği gibi. "Oyun fazla eski". Ayrıca siz kötü FPS te almıyorsunuz. 90-100 FPS kötü değil iyi. 800 FPS'i ne yapacaksın? Monitörün kaç Hz kaç ms değerlerine sahip? Monitörün o derece yüksek bir FPS'i destekleyebilecek mi? Monitörün şu anki FPS değerini bile gösteremiyor olabilir.

FPS dediğiniz şeyin açılımı hız değildir tam olarak. Frame Per Second anlamına gelir. Yani saniye başına size sunulan kare, sahne oluyor Türkçeye çevirirsek. İnsan gözü saniyede 800 Frame yakalayamaz. O 800 FPS farkını görebiliyorum ben dediğiniz olay psikolojik. Ki 800 FPS destekleyen bir monitörünüz olmadığına eminim. Aynı zamanda çok fazla insanın olduğu yerdeyseniz lag sorunuda oluyor olabilir. Bu internetinizden kaynaklı olabilir. Burada insanları bilmiyorsan konuşma diye azarlayamassın.
dostum 1. si video kayıt almadan önce 100-120 fps gösteriyor, kayıt tuşuna bastıktan sonra ise 40-50 arası düşüyor ve buda akıcı olmuyor. 2. si 800 FPS almak istiyorum gibi bir kelime kullanmadım ben sadece akıcı olmasını istiyorum dedim fark ettiysen 3. sü Monitörüm destekleyip desteklemediği hakkında bilgim yok ama desteklemeseydi 800 FPS göstermezdi orada diye düşünüyorum. 4. sü lag ile fps'nin ne gibi bir alakası var lag internetsel bir durum, fps ise tamamen alakasız bilgisayarla ilgili bir durum yanlış mıyım ? 5. si de herhangi bir bilgiye sahip olmayıp ta gelip burada bunun çözümü yok uzatma gibi kelimeler kullanan adamı tabiki terslerim. Mademki bilmiyorsun yorum yapma veyahut sonuna ekle örneğin bu işin çözümü yok benim görüşümce vs. gibi şeyler yaz yanlış bilgilendirme yapıyor önümüzü kapatıyor anladın mı?

FPS iniş çıkışları rahatsız ediyorsa vsync açmalısın veya FPS kilitle. Senin kalabalıklardaki istediği akıcılığı tanıyorum, 80 FPS sabit oynarsan sorunun çözülür. nVidia kullanıyorsan çözümü bu olabilir. AMD için de bunu buldum iş görür büyük ihtimalle :D. Siz de uzun zamandır burdasınız diye kavga etmeye yer aramayın. Zorunuza gidiyorsa bir şey, rapor et butonu bostan korkuluğu değil :p Ancak FPS artırmak mümkün değil çünkü KO eski bir oyun ve pek ilgilenmiyorlar artık. Haliyle güncellemeler almıyor ve GPU yeterince iyi kullanılmıyor :kahve:
güncellemeler almıyor yanlış olmuş orada, her geçen gün dahada güncelleniyor yenileniyor yorumun, tavsiyen için teşekkürler deneyeceğim.

Yav arkadaşım o oyun güncellendi tamam da kaç yılında güncellenmesi bitti ? Harbiden anlamıyor musun yoksa numara mı yapıyorsun ?
bak ya hala bildiğini okuyor herif ağzımı bozduracaksın en sonunda. Ne güncelleme bitmesinden bahsediyorsun sen? Her ay düzenli güncelleme geliyor ne saçmalıyorsun? Bilmiyorsun hala bilmiş bilmiş yorum yapmaya çalışıyorsun. Uzatma dahada tecrüben yok belli ki bu oyun hakkında daha boş konuşmanın anlamı yok.

Gtx 980, 4690k işlemcimle bir ara deneyeyim demiştim. Moradon'da (yoğun user olan bir alan) 30 küsür fpslerde seyrediyor ve akıcılık yok. Oyun problemli.

Oyunu Directx 9 sürümünde çalıştırabilirsiniz.
bunu nasıl yapabilirim dostum detaylı anlatır mısın?

Gtx 980, 4690k işlemcimle bir ara deneyeyim demiştim. Moradon'da (yoğun user olan bir alan) 30 küsür fpslerde seyrediyor ve akıcılık yok. Oyun problemli.
Moradon'da zaten yüksek fps alamazsın. Önemli olan Arena - Cz

Direct X 11 gelsin, sıkıntı ortadan kalkar. Bu arada 13 yıllık donanımcıyım. Hiç bir şey bilmiyorum evet..
sana hiç bir şey bilmiyorsun demedim bu konu hakkında bilgin yok dedim, dikkatli okursan anlarsın.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı