Çözüldü Kodlamaya nereden başlarsam iyi sonuçlar elde edebilirim?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Exapterygon

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben liseye gidiyorum ve bazı alanlarda gelişmek istiyorum; bu yüzden kodlamayı öğrenmek istiyorum. Bu alanın geleceğim için gerekse düşüncelerim ve İngilizce dili anlamında geliştireceğini düşünüyorum. Sizce hangisinden başlamalıyım. Hangisinden derken C++, C+ Java gibi programa dillerinin var olduğunu biliyorum. Hangisinden başlarsam daha iyi verim elde ederim?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum :) <3.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
HTML veya Python ile başlarsan en azından kodların ne olduğunu ve nasıl bir sıra ile yazabileceğini öğrenebilirsin.

C#, C++, Java gibi süslü noktalama işaretleri gerekmediği için nerede hata yaptığını bulması kolay oluyor.
Merhaba ben liseye gidiyorum ve bazı alanlarda gelişmek istiyorum; bu yüzden kodlamayı öğrenmek istiyorum. Bu alanın geleceğim için gerekse düşüncelerim ve İngilizce dili anlamında geliştireceğini düşünüyorum. Sizce hangisinden başlamalıyım. Hangisinden derken C++, C+ Java gibi programa dillerinin var olduğunu biliyorum. Hangisinden başlarsam daha iyi verim elde ederim?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum :) <3.
Hocam nasıl gidiyor kod işleri gelişme var mıdır ?

Ben JavaScript ile başladım. Discord botlarını inceleyerek başladım. Tabi şuan kullanmıyorum. Daha sonra HTML ve CSS ile devam ettim. Gerçi seneye sınav var onun için ara verdim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı