Hocam çok sinirliyiz, ağzımı bozuk falan var bizde bir sıkıntı ama kimsenin ne olduğunu anlamak istediği falan yok ki üzerine gidip çözebilsin. Vasatın altı bir yer olduk ben barışçıl birisi olarak Türkiye'de huzur bulamadım en sonunda beyin göçü yapmak zorunda kaldım. Maddi sebeplerden ötürü değil tamemen psikolojik sebeplerden dolayı artık ailem de beni çok sevmelerine rağmen gitmemi istediler zira ağzımdan lağım akıyordu artık olan yanlışlara onlara yakışan cinsten yorum yaptığım için. Ana ata yanında ne küfürler ne küfürler gergindim epey. O yüzden normaldir adam önüne gelene sallar yani aslında bu onun gerçek düşünceleri değil ama emin olabilirsin. Yeteri kadar baskı altında kaldığımda ben kendi ırkıma, Türklere bile sallıyorum ama bu ırkçı sebeplerden dolayı elbette değil bu stresin bir yansıması gibi.
Yarın sıfır araba burada olduğu gibi 40.000 birim olsun evler 350 bine düşsün etin kilosu 10 lira olsun o adamdan çıt duyarsan gel yüzüme tükür.
Bu arada hayatımda tanıdığım en kaliteli adamlar Kürtlerdi. Birisi Sınırda ülkeyi koruyor diğeri yazılım geliştiriyor bu işin ırkı mezhebi yok. Alevisi Sünnisi de yok mesela ben çok muhafazakar bir yerde yetiştim ama Alevi misafirperverliği ile sonradan tanıştım. Bu konu iç dökme konusuna doğru gidiyor hayırlısı