Köpeğe karşı dövüşülür mü?

Burada 35. saniyede çocuk yumruk atınca köpekler kaçıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bruce Lee'nin gerçek bir dövüşçü olduğunu düşünmüyorum açıkçası, aktör idi yalnızca ve tüy sıklet kendisi. Bir aslana veya köpeğe karşı bahsettiğin teknikleri uygulama şansı yok; olsa bile bir aslanı veya köpeği tekme ve yumrukla alt edemezdi ancak boğarak bir köpeğin üstesinden gelebilirdi.

Normal bir havlama ise yine de tetikte durup uzaktan geçmeye çalışıyorum sessizce.
Eğer saldırma amaçlı üstlerime geldiğini anlarsam ve hamle yapmaya başlarsa tekme atıyorum. Bu şekilde üç defa ısırılmaktan kurtuldum bir kere de korkudan paralize olan arkadaşımı kurtardım.

Böyle bir anda aslana, ayıya veya kendisiyle aynı güçteki vahşi hayvana bu kadar soğukkanlı kalacağını düşünmüyorum.

Millet daha doğadayken karşısına ayı çıkınca eğer ayıyı huzursuz ettiyse ayı saldırıyor ve silahla ayıya ateş ederken bile ne yapacaklarını, silahın yönünü şaşırıyorlar.

Köpek konusunda serinkanlılığa bakar. Ne de olsa senden daha yere yakın bir hayvan. Etkisiz hale getirmek biraz şans isteyecektir. Sen onu korkutamadan kolunu, bacağını kaparsa geçmiş olsun.

Ben şahsen köpek beni ısırmadan önce davranıp ben köpeği ısırmayı tercih ederim, boynunu dişlerimle kavradım mı bir daha bir insana yaklaşmaya korkar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı