Köpek saldırısına uğradım

Bahsettiğim köpeği salmışlar tamamen bakkalın orada geziyor, aramızda nereden baksan 300 metre vardır, bende eve gidiyorum 300 metreden görmesiyle koşması bir oldu ve evle aramda 120 metre falan var, ayağımda terlikler var. Koşamıyorum terli terli, terlikleri attım çıplak koşuyorum aramda 100 metre kalmıştır köpek ile, evle aramda 20 metre var, o an ayağıma bir şey battı ciddi diyorum 4 saniye geç gelseydim parçalardı.

Geçmiş olsun.

Ben her gün yaşıyorum ona bakarsan okula giderken ekmek almaya giderken hem de 1 tane değil 3 4 tane.

Ben de yaşadım okuldan kaçıp okulun yan da ki AVM gidiyordum. Ne görüyüm 4 köpek beyaz gözler kırmızı şeytan gibi. Yanında bir geçeyim dedim az kalsın Allah'a kavuşuyordum. Köpekler bir havlamayı başladı, öyle bir koşmaya başladım ki sanki yarıştayım sonra bakkal amca çıktı 20LT boş bidon emaneti aldı köpekleri üzerine çaktı. Bakkal amca sağ olsun.

Şimdi birileri gelip köpekleri savunur.
Ben savunurum. 31 yaşındayım, İstanbul'un Çengelköy mahallesinde yaşıyorum. Burası şehrin kalabalığından bir nebze uzak, müstakil evlerin sık olduğu bir mahalle. Doğal olarak çevremizde birçok köpek yaşıyor, evimin 100 metre yakınında ilkokul var ve öğrencilerin yarısı evlerine yürüyerek gidip geliyor. Çocuklar bile köpeklerin yanından geçip gidiyor ve 31 senedir burada bir köpek saldırısı olduğunu görmedim ve duymadım. Bulunduğumuz bölgede insanlar köpekleri canavar gibi görüp taş ve tekme atmıyorlar. Köpekler de buna karşılık uysallar. İnsan şiddeti görmüş köpekler genellikle hırçın oluyorlar. Kaçmak ise onların saldırmasını tetikliyor. Ayrıca yine İstanbul içinde gittiğim plajlarda da birçok köpek oluyor ve kumsalda şezlongların arasında insanlar ile birlikte güneşin ve kumun tadını çıkararak uyuyorlar.

Geçmiş olsun köpek saldırısı çok kötü bir şey. Benim de başıma gelmişti hatta Sivas kangalı kovalamıştı 2 sene önce. Ondan önce de plajda süs köpeği saldırmıştı. Ama en çok korktuğum Sivas kangalıydı.

Ben savunurum. 31 yaşındayım, İstanbul'un Çengelköy mahallesinde yaşıyorum. Burası şehrin kalabalığından bir nebze uzak, müstakil evlerin sık olduğu bir mahalle. Doğal olarak çevremizde birçok köpek yaşıyor, evimin 100 metre yakınında ilkokul var ve öğrencilerin yarısı evlerine yürüyerek gidip geliyor. Çocuklar bile köpeklerin yanından geçip gidiyor ve 31 senedir burada bir köpek saldırısı olduğunu görmedim ve duymadım. Bulunduğumuz bölgede insanlar köpekleri canavar gibi görüp taş ve tekme atmıyorlar. Köpekler de buna karşılık uysallar. İnsan şiddeti görmüş köpekler genellikle hırçın oluyorlar. Kaçmak ise onların saldırmasını tetikliyor. Ayrıca yine İstanbul içinde gittiğim plajlarda da birçok köpek oluyor ve kumsalda şezlongların arasında insanlar ile birlikte güneşin ve kumun tadını çıkararak uyuyorlar.
Köpeklerin çiftleştiği yavruladığı hangar ile yanında ilkokul var çocuklar çekinerek gidiyor çünkü gelen geçen çocuğa hırlayabiliyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı