Köpekler için oyuncak önerisi

CeltySturluson

Kilopat
Katılım
21 Temmuz 2017
Mesajlar
114
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar 1 yaşında küçük ırk (Rus finosu) bir dostum var. Gece 12-1 arasından akşam 6'ya kadar uyuyor ve ben bunu can sıkıntısına yoruyorum. Henüz sadece 1 tane topu var ve top getirme oyununu öğretemedim. Sizden isteğim, ben olmadığım zamanlarda kendi başına oyalanıp eğlenebileceği ve benimle beraberken oyun oynatmak için kullanabileceğim oyuncaklar önermeniz. Bir de içine sevdiği bir atıştırmalığın saklandığı bir oyuncak vardı, araştırdım ama bulamadım. Biliyorsanız onun da linkini eklerseniz sevinirim.
 
Kemik oyuncağı olumsuz olabiliyor. Kalitesizleri kanser yapabilir Allah korusun. Bir de sahiplenince size bile saldırabilir :D.
 
Kemik oyuncağı olumsuz olabiliyor. Kalitesizleri kanser yapabilir Allah korusun. Bir de sahiplenince size bile saldırabilir :D.

Et, kemik ve benzeri şeyler verdiğimde ağzından almaya çalışırsam hırlıyor zaten. Önceden sokaktan sahiplendiğim hasta bir dostum vardı o yavru iken yemeğini önünden alıp 5 saniye kadar bir şey arıyormuş gibi bakıp geri veriyordum onun faydası oluyor muydu bilmiyorum ama o hiç hırlamıyordu :D
Köpeğin kendi başına oyun oynayıp eğlenebileceği bir oyuncak yok, yanında birisi lazım. Kemik oyuncakları @377660'ın dediği gibi sıkıntı, çok sahipleniyorlar.

Beraberken de eğlenceli zaman geçiremiyoruz belirli oyuncaklar ile oyunlar kurmam lazım ama oyuncak seçimi yapamıyorum.
 

Geri
Yukarı