Laptopta nasıl yükseltecek?Lütfen şu kısmı okuyun ben yükseltme yapsın dedim! Yükseltme yapsa rahat 60-70 FPS alır. İşlemci veya ekran kartı yükseltse 60-70 FPS alır.
Laptopta nasıl yükseltecek?Lütfen şu kısmı okuyun ben yükseltme yapsın dedim! Yükseltme yapsa rahat 60-70 FPS alır. İşlemci veya ekran kartı yükseltse 60-70 FPS alır.
Laptopta nasıl yükseltecek?
Peki hocam ne desek böyle diyeceksiniz zaten.Kusura bakmayın laptop olduğunu unuttum ama zaten ben dediğiniz derecelerin daha fazlasını görebiliyorum ve FPS'im sabit kalıyor.
GTX940M 8 GB RAM i5-6200U ASUS laptop.
Dediğiniz şeyler güzel uğraşlar ikisiylede ilgiliyim özellikle fotoshop konusunda yardimci olabilirim.
ben şahsen kullanıyorum GFN premmium.Ancak şöyle birşey var mesela EU sunucularında RTX 4030 4050 li ekran kartı verirken TR de RTX 2080 li veriyor.Vpn açıp EU sunuculu hesap yaparsanız biraz daha maliyetli ama daha kaliteli oynayabilirsiniz.Ama bütçeniz çok yoksa TR den GFN premmiumu 250 TL gibi bir fiyata alabilirsiniz.Birde interneninizin en az 100 mbps yada 50 60 mbps gerekiyor kaliteli bir grafikle oynamak için.Benim tavsiyem kesinlikle değer sıra felanda beklemiyorsunuz zaten.Ekranınız iyise çok iyi grafiklerde istediğiniz oyunu oynarsınız.GTX940M 8 GB RAM i5-6200U ASUS laptop.
Evet aslında düşünülebilir bir şey aylık kaç tlydi tam olarak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.