Kötü okulda YKS derecesi yapılır mı?

Güdümlüsucuk

Centipat
Daha fazla  
Gittiğim Anadolu lisesi OBP ile alıyor ve söylemek gerekiyorsa eğer kötü. LGS'ye çalışmadım 10.sınıftan itibaren YKS'ye çalışmaya başlamayı düşünüyorum, derece yapabilir miyim gittiğim okula rağmen?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gittiğim Anadolu lisesi OBP ile alıyor ve söylemek gerekiyorsa eğer kötü. LGS'ye çalışmadım 10.sınıftan itibaren YKS'ye çalışmaya başlamayı düşünüyorum, derece yapabilir miyim gittiğim okula rağmen?

YKS derecen gittiğin okula bağlı değil senin çalışmana bağlı okul harici ders çalışmazsan olmaz.

Üstteki arkadaşların dediği gibi, senin kendi çalışmana bağlı, sen çalışırsan yaparsın, sadece okulun verdiği bilgiler yetmez.

Okulla alakalı değil, seninle alakalı olan bir şey bu. Fen lisesine gidip, salan arkadaşlarımda oldu. Anadolu lisesinden çıkıp derece yapanlarda.

LGS de 470 puan yaptım o zaman kuzenim 350 puanla OBP'li kötü bir okula gitmişti YKS de 800k yaptım o ise 50 k yaptı o yüzden hocam her şey sizde bitiyor.

Yüzde 3 ile alan bir okulu bitirmiş biri olarak okulumdan zerre memnun olmadım bana zerre katkı sağladığını da zannetmiyorum. Her gün gittiğim 20 km yola yazık oldu sadece. Belli okullar dışında nitelikli okullarının gerçek anlamda nitelikli olduğunu düşünmüyorum. İstanbul dışındaki büyük şehirlerde maksimum 2-3 okul dışında bu durumun böyle olduğunu düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı