- Makaleler
- 4
@Silinen üye şu an hangi bölüm okuyorsun?
Hangi bölümü okuyorsunuz hangi bölümü düşünüyorsunuz peki?Hayır ders çalışmayı sevmiyorum. Üniversitede okuyorum şu an zaten OBP kesilecek çok çalışmam lazım. Ama işte sevmiyorum ders çalışmayı. Fakat bu sadece YKS için böyle. Şu an okuduğum üniversitede notlarım çok çok iyi.
Radyo, televizyon ve sinema okuyorum ama memnun değilim işte. Önü açık bir bölüm de değil.Hangi bölümü okuyorsunuz hangi bölümü düşünüyorsunuz peki?
Radyo, televizyon ve sinema okuyorum ama memnun değilim işte. Önü açık bir bölüm de değil.
İstanbul Üniversitesi.Hangi üniversite?
Arkadaşlar derslerim çok zayıf. Kötü üniversiteye gidip kendimi geliştirirsem iyi üniversite kazanmış kadar başarı yakalamış sayılır mıyım?
İstanbul Üniversitesi.
20 bin sözel sıralamayla girdim çok iyi değil. Benim hedefim eşit ağırlıktı fakat sözel puanım daha iyi geldi.Kötü değil.
Üniversite iyi, biraz siyasetin karıştığı bir üniversite ama iyidir. Buradan devam edebilirsiniz bu durumda. Başarılı olursunuz.İstanbul Üniversitesi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.