- Makaleler
- 1
Benimde canım yarım ekmekte kokoreç çekti. Yanına da ayran üfff. 
Belkide içindeki baharatlardan birisi sana dokunuyordur. Reflüm olduğu için banada zararlı maalesef. Takıyor muyum? Hayır tabii ki. Midye, koko, çiğ köfte öleceğimi bilsem bunları yemeyi bırakmam. Fakat gel gör ki diyetteyimArkadaşların her zaman yediği mekandı. O açıdan sorun yoktu
@WTC Yok pek öyle canlandırma yapmam. Gömerim benO tarz videolar etikeleyemiyor beni. Ki izlemedim.
Bol baharatlı olacak böyle ekmekte güzel kızarmışBenimde canım yarım ekmekte kokoreç çekti. Yanına da ayran üfff.![]()
Benimki daha kötü. Yumurta yediğim zaman anında kusmaya başlıyorum.Dersimi aldım ben. Beni üzen şey bu güzellikten zorla mahrum kalmak![]()
Herkezin bi hassas noktası var sanırım bende kabak yemeğini yiyemem kokusunu koklayınca bile midem bulanmaya başlıyorDersimi aldım ben. Beni üzen şey bu güzellikten zorla mahrum kalmak![]()
Şu an mesaja sinir oldum. Neden orada "Herkez" yazıyor ?Herkezin bi hassas noktası var sanırım bende kabak yemeğini yiyemem kokusunu koklayınca bile midem bulanmaya başlıyor
Afiyet olsun. Gece gece acıktım ben de yaBir tam söyleyeyim bari canımı çektirdiniz![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.