Kol kaç cm olabilir?

Daha fazla  
Merhaba, vücudumun yağ oranı yüksek olduğu için kaç cm kolumun olduğunu bilmiyorum.
4-5 aydır spor yapıyorum yağ oranim 25 civarı concentration curl, 6.5-7 kg dumbbell ile biceps dumbbell curl 13-14 kg (ikisinin toplamı) chest press 40 kg lat pulldown 35 kg 3 set 8-12 tekrar yapıyorum. Kolum kaç cm civarında olabilir? Bu arada 14 yaşındayım kusura bakmayın anlamıyorum bir sorum daha olacak. Değerler 14 yaşındaki bir adama göre 4 aylık spora göre iyi mi?

Merhaba, vücudumun yağ oranı yüksek olduğu için kaç cm kolumun olduğunu bilmiyorum.
4-5 aydır spor yapıyorum yağ oranim 25 civarı concentration curl, 6.5-7 kg dumbbell ile biceps dumbbell curl 13-14 kg (ikisinin toplamı) chest press 40 kg lat pulldown 35 kg 3 set 8-12 tekrar yapıyorum. Kolum kaç cm civarında olabilir? Bu arada 14 yaşındayım kusura bakmayın anlamıyorum bir sorum daha olacak. Değerler 14 yaşındaki bir adama göre 4 aylık spora göre iyi mi?
kolum 34.5 12.5kg konstantrasyon 55kg lat pulldown giriyorum. bence kolun girdiğin ağırlıklara göre ölçülemez. Çünkü benim arkadaşla neredeyse aynı kaldırıyoruz arada çok az fark var ama onun kolu 33. Aynı şekilde sırtta ve göğüsde de neredeyse aynı kilodayız ama göğüsüm 103 geliyo onun 93 :D. Kolunu takma çok kilo vermeye odaklan. Eğer %25 yağ oranındaysan fitness camiasına göre kötü durumdasın. Kolun zaman geçtiçe küçülecek yağ oranın azaldığı için. 14 yaş spor için çok iyi bende 15 yaşındayım gerçekten normal yetişkinlere göre çok hızlı gelişiyoruz bunu kullanmanı öneririm.

Fotoğraf yok dostum.

Kusura bakmayın uyuya kalmışım :D buyurun.

Telefonda çok net gözükmüyor bir eksiğim var ise affola.

Kolum 34.5 12.5kg konstantrasyon 55kg lat pulldown giriyorum. Bence kolun girdiğin ağırlıklara göre ölçülemez. Çünkü benim arkadaşla neredeyse aynı kaldırıyoruz arada çok az fark var ama onun kolu 33. aynı şekilde sırtta ve göğüsde de neredeyse aynı kilodayız ama göğsüm 103 geliyor onun 93 :D. Kolunu takma çok kilo vermeye odaklan. Eğer %25 yağ oranındaysan fitness camiasına göre kötü durumdasın. Kolun zaman geçtiçe küçülecek yağ oranın azaldığı için. 14 yaş spor için çok iyi bende 15 yaşındayım gerçekten normal yetişkinlere göre çok hızlı gelişiyoruz bunu kullanmanı öneririm.

Haklısınız. Ben de arkadaşlarımla geliyorum ancak onlarin hem formu hem de ağırlığı düşük çok hızlı güçlenebilmek için ne yapmalıyım sizce? Kas ve güç gelişimimi hızlı bir şekilde arttırmak istiyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_20221225_100244.jpg
    IMG_20221225_100244.jpg
    61,1 KB · Görüntüleme: 239
  • IMG_20221225_100243.jpg
    IMG_20221225_100243.jpg
    59,2 KB · Görüntüleme: 217
  • IMG_20221225_100230.jpg
    IMG_20221225_100230.jpg
    66,1 KB · Görüntüleme: 231

Haklısınız. Ben de arkadaşlarımla geliyorum ancak onlarin hem formu hem de ağırlığı düşük çok hızlı güçlenebilmek için ne yapmalıyım sizce? Kas ve güç gelişimimi hızlı bir şekilde arttırmak istiyorum.
Kas gelişimini hızlı bir şekilde arttıramazsın zaman lazım. Zaten yaşında genç benim yaşlarımda benden daha iyi olabilirsin. Kolun nerden baksan 35 civarı ama yağlı biceps-triceps çıkmamış daha. PPL antrenman programından en iyi verimi alacağını düşünüyorum haftada 2 gün push 2 gün pull 1 gün leg yaparsan güzel olur. Push-pull-push-pull-leg olabilir.

5 ay için ağırlıklar biraz hafif değil mi?
Full body mi yapıyorsunuz?

Yağ oranı epey yüksek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı