Kol kaç cm olabilir?

Kusura bakmayın uyuya kalmışım :D buyurun.

Telefonda çok net gözükmüyor bir eksiğim var ise affola.

Haklısınız. Ben de arkadaşlarımla geliyorum ancak onlarin hem formu hem de ağırlığı düşük çok hızlı güçlenebilmek için ne yapmalıyım sizce? Kas ve güç gelişimimi hızlı bir şekilde arttırmak istiyorum.
4 aya göre neredeyse hiç bir gelişim yok ağırlık kaldırırken doğru form yaptığınızdan emin olun.

Kas gelişimini hızlı bir şekilde arttıramazsın zaman lazım. Zaten yaşında genç benim yaşlarımda benden daha iyi olabilirsin. Kolun nereden baksan 35 civarı ama yağlı biceps-triceps çıkmamış daha. Ppl antrenman programından en iyi verimi alacağını düşünüyorum haftada 2 gün push 2 gün pull 1 gün leg yaparsan güzel olur. Push-pull-push-pull-leg olabilir.

Çok sağ olun ben bu işe 3 4 ay önce geldim ama gelisimim yavaş olduğunu dusunuyorum 3 set 12 tekrar zar zor 25 kiloda chest press yaparken şimdi 40 kiloda yapıyorum gelisimim çok mu kötü? O dumbbellar kalkmiyordu. Nasıl daha hızlı gelişirim neye dikkat etmem gerek?

Çok sağ olun ben bu işe 3 4 ay önce geldim ama gelisimim yavaş olduğunu dusunuyorum 3 set 12 tekrar zar zor 25 kiloda chest press yaparken şimdi 40 kiloda yapıyorum gelisimim çok mu kötü? O dumbbellar kalkmiyordu. Nasıl daha hızlı gelişirim neye dikkat etmem gerek?
Antrenmanlarına kilolar arttırarak devam ettiğin sürece gelişim devam edicek. Bunun tam bi taktiği yok normalde supplement öneriliyo ama yaşın genç gerek yok. Yemene, uykuna ve antrenmanına dikkat ettiğin sürece sıkıntı yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı