Kol nasıl geliştirilir?

Avoxi

Centipat
Daha fazla  
Kolum çok ince, bunu geliştirmek istiyorum ve görüntüsünden hoşlanmıyorum. Bunu en hızlı nasıl yapmalıyım?

Hızlı yapmak biraz zor. Dinlendire dinlendire çalışın her gün çalışmayın. Sadece biceps çalışmayın arka kol ve bilekte çalışın. Hem de bileğe ağırlık vermenizi öneririm bilek güzel duruyor.

Kolum çok ince, bunu geliştirmek istiyorum ve görüntüsünden hoşlanmıyorum. Bunu en hızlı nasıl yapmalıyım?

Bu yazı, sorunuza cevap olabilir. Yapılabilecek hareketler dışında uyku ve beslenmeye de değiniyor.

Fitness. Her kası haftada ortalama 10 15 set arası çalışabileceğiniz bir push pull legs programı, düzenli beslenme, kaliteli uyku ve iyi bir antrenman ile maksimum verimde gelişebilirsiniz.

Evdeyim ve alet yok .
O zaman yapabileceğiniz kısıtlı hareketler var. Okul çantanız varsa içine kitap koyarak curl yapabilirsiniz. Mutfak sandalyesine Bench Dips yapabilirsiniz. Aynı şekil çanta ile hummer curl yapabilirsiniz. Bu 3 hareket hem ön kol, bilek, arka kolu da çalıştırır. Hafif geldikçe ağırlık eklersin.

O zaman yapabileceğiniz kısıtlı hareketler var. Okul çantanız varsa içine kitap koyarak curl yapabilirsiniz. Mutfak sandalyesine bench dips yapabilirsiniz. Aynı şekil çanta ile hummer curl yapabilirsiniz. Bu 3 hareket hem ön kol, bilek, arka kolu da çalıştırır. Hafif geldikçe ağırlık eklersin.

Teşekkürler hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı