Kombi basıncı nasıl düşürülür?

• Konuyu başlatan TYG16
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 73

TYG16

Centipat
Kombi bar basıncım 4'e geliyor. Sıcak su vanasını kapatıp doldurma yerinden boşalt yöntemini uyguluyorum ama nafile, bir türlü barı düşüremiyorum. Yardım eder misiniz?

Kombinin su almasını iptal etmem kazım su kaybettiği an dolduruyor bir yerde hata yapıyorum ama nerede

Çoğu kombide su alması için manuel vana var su almak için sizinki kendi vanasını kendi kontrol ediyorsa menü içinde vardır basınç ayarı ama öyle bir kombi hiç görmedim.

Marka model nedir ?

Sanmıyorum eski tip bir Ariston cihaz kendi mavi vanası var saat yönünde kapalı konumda ama su kullandıkça azar azar dolup kendisini 3 seviye barına getiriyor

N

Sanmıyorum eski tip bir ariston cihaz kendi mavi vanası var saat yönünde kapalı konumda ama su kullandıkça azar azar dolup kendisini 3 seviye barına getiriyor.

Normal MAK şartlarda almaması lazım.
İçerideki su ısındıkça basınç artar ama sürekli ilave yapıyorsa vanada sıkıntı olabilir.
Petekleriniz çok eski değilse dayanır büyük ihtimal ama eskiyse delinme ihtimali var.

Kombinin gövde üstündeki su alma vanası harici gelen su borusu üzerinde vana varsa soğuk su ( sebeke suyunu) kesebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı