Komik bir okul anınızı anlatın

Ortaokul son kapının kolu çıktı bütün sınıf içerde kaldık. Bizim arkadaş da camdan aşağı atlayıp dışarı çıkıp arkadan açmıştı. Tam açarken hoca geldi az daha dayak yiyordu. Hâlâ o an aklıma gelsikçe gülerim.

Lise sondayız. Bizim okula eskiden Fetö olaylarından atılıp sonra geri başlayan hoca vardı. Daha doğrusu okulda böyle bir söylenti vardı ve hepimiz inanıyorduk buna. Neyse bizim vatansever ama asker yoklaması gelse korkacak arkadaşlar akıllı tahtaya RTE ve 15 Temmuz resimler koyu. Hoca sınıfa geldi bozuldu falan. Siyaset yapmayı falan diye bağırdı gitti. Müdür geldi sınıfa. Girişi sanki bizi deşecekmiş gibiydi ama bizi tebrik etti.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Efenin annesi efeye büyü yapıyor.
büyü ğ.PNG

Aklıma bir anı daha geldi şahsen bu anıyı ben yaşamadım arkadaşım anlattı. Benim arkadaşımın arkadaşı derste sırada otururken serçe parmağını oturduğu yerdeki yarığın içine sokmuş fakat farkında değilmiş. Elini bam diye birden çekince parmağını yere bırakıvermiş. Fakat çocuk parmağının koptuğunu anlamamış ve hocaya sormuş parmağım kanıyor lavabaya gidebilir miyim diye. Hocada izin vermiş çocuk gitmiş fakat arka sıradakiler çocuğun yerde parmağını görmüşler.
Hocam arkadaşın parmağı kopmuş diye söylemişler hocaya. Sonra çocuklardan biri parmağı alıp lavaboya götürmüş göstermek için. Parmağı kopan çocuk bir parmağa bakmış bir de eline bakmış parmağı yok farkında değil. Ondan sonra parmağı havaya falan fırlatmışlar korkup. Ondan sonra ambulans falan gelip götürmüş çocuğu ve parmağı. Fakat merak etmeyin çocuk şu an iyi parmağını diktiler geri eskisi gibi kullanıyor.

Bende bir kere okula giderken çantamı unutmuştum. Otobüs durağından geri döndüm eve😂.

Arkadaşının arkadaşı karagöz mü?

2 tane 1.90'lık arkadaşımın okulun tuvalet kapısını kendilerine çekip koparmaları. Sonra kapı yere düştü. Kapı paramparça oldu. Kapı düşer düşmez arkadaşlarım sınıfa kaçtı. Hemen sonra okulun kafası gidik sürekli azarlayan baskın karaktere sahip müdür yardımcısı kapıyı benim arkadaşlarımın kırdığını öğrenip bizim sınıfa gelmişti. Sonra arkadaşlarımı yerde çömeltip yerde yürüttü. Arkasından müzik açıp bağırdı. Arkadaşlarımın çömeldikten sonraki halleri çok komikti. Ben buradan o müdür yardımcısının diye küfürlere girişti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hatırlamiyorum ama şöyle bişey anlatayım: bizim sınıfta benle ugraşan bi çocuk vardı apo derdik biz aramız'da,benle ugraşırdı adımla dalga geçerdi ya aklınıza gelecek her şeyi yapar'dı,derse başlarken bu benle gene dalga geçiyor sabır taşım çatladı omzuna mı yanağına bi vurdum var ya içim deki yağlar eridi.

Arkadaşımla şakasına boğuşurken akıllı tahtayı çatlattım.
Arkadaşımı akıllı tahtaya vurmuştum.
Ama hoca bunu kim yaptı dediğinde herkes susmuştu görmelerine rağmen. İşte adamlık.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
hocam bizde herkes birbirini ispiyonlama peşinde.

Bende erkek İngilizce hocasına abi demiştim tenefüste.

Konuyu hortlatmak gibi olmasın da uzun zaman geçmiş bayağı aynısını bende yaşadım;
Türkçe hocasına yanıma gelip bir soru sorduğun da "evet olm öyle oldu" demiştim.

Hoca iyi ki duymadı, duysaydı bilmiyorum ne olurdu bayağı disiplinli bir okul.

Bizim okul yıkıldığı için biz bir ilkokul binasında eğitim görüyoruz. İlk okullar sabah biz öğlen geliyoruz öyle.
Bir gün biz geldiğimizde akıllı tahtadan ilkokullar kayıp balık dori açmış ama MP3 şeklinde. Biz de kapatıcaz çünkü gelecek hoca akıllı tahtayı baya baya kullanıyor ders işlerken. İşte biz elimizden ne geliyorsa yaptık MP3 sayfası kapanmadı. Biz de yerimize geçtik. Öğretmen geldi falan işte 2 3 dakika kaynadı sonra hoca açmaya çalıştı biz de dedik hocam böyle böyle. Bizim sınıfın karşısında da müdür yardımcısının odası var hoca gitti onu çağırdı müdür yardımcısı da kapatamadı. Sonra müdür yardımcısı okulun bilgisayar öğretmenini çağırdı o da yapamadı. Biz böyle bir dersin sonuna kadar bekledik işte. En son sınıftan biri dedi hocam klavye alayım yaparım dedi hoca gitti istedi müdür yardımcısından aldı getirdi çocuğa çocuk görev yöneticisinden kapadı. Bu da böyle bir anı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı