Aklıma bir anı daha geldi şahsen bu anıyı ben yaşamadım arkadaşım anlattı. Benim arkadaşımın arkadaşı derste sırada otururken serçe parmağını oturduğu yerdeki yarığın içine sokmuş fakat farkında değilmiş. Elini bam diye birden çekince parmağını yere bırakıvermiş. Fakat çocuk parmağının koptuğunu anlamamış ve hocaya sormuş parmağım kanıyor lavabaya gidebilir miyim diye. Hocada izin vermiş çocuk gitmiş fakat arka sıradakiler çocuğun yerde parmağını görmüşler.
Hocam arkadaşın parmağı kopmuş diye söylemişler hocaya. Sonra çocuklardan biri parmağı alıp lavaboya götürmüş göstermek için. Parmağı kopan çocuk bir parmağa bakmış bir de eline bakmış parmağı yok farkında değil. Ondan sonra parmağı havaya falan fırlatmışlar korkup. Ondan sonra ambulans falan gelip götürmüş çocuğu ve parmağı. Fakat merak etmeyin çocuk şu an iyi parmağını diktiler geri eskisi gibi kullanıyor.
Bende bir kere okula giderken çantamı unutmuştum. Otobüs durağından geri döndüm eve.
hocam bizde herkes birbirini ispiyonlama peşinde.Arkadaşımla şakasına boğuşurken akıllı tahtayı çatlattım.
Arkadaşımı akıllı tahtaya vurmuştum.
Ama hoca bunu kim yaptı dediğinde herkes susmuştu görmelerine rağmen. İşte adamlık.
Bende erkek İngilizce hocasına abi demiştim tenefüste.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.