Komik bir anınızı paylaşın

Teyzem diye karanlıkta birisinin üzerine koşup koşa koşa ona teyze diye sarılmam ve kadının evladım demesi. Sesinden şaşırdım ve geri çekildim. Yaşım 6'ydı.

Bir de amcam arabayı çok hızlı sürer. Açık otoparkları vardı kapı da kepenkli. Bayağı hızlıca kepenke gidiyorduk ben de küçüğüm tabii filmlerdeki gibi delip geçeceğiz diye sıkıca tutunmuştum ama sonra yavaşlayıp kumanda ile kapıyı açınca amcam çok üzülmüştüm. Komik bir anıydı.

@Broox niye kızgın atıyorsun? Kötü bir şey mi dedim?
 
Üniversitedeyken Derya isimli bir arkadaşımın doğum günü vardı. İlk defa doğum gününde tanışmıştık ve aynı şehirdendik. Gece boyunda beni tahrik edip, resmen sinirlerimle oynamıştı. 8 shot tequila içtikten sonra zar, zor yolda yürüyordum. Bir baktım, kız yüz üstü kaldırıma kapaklanmış. Aşırı gülmüştüm, tepkisini anlatamam size. Ah, gençliğim. :) NEED MORE WHISKY.
 
Eskiden aile apartmanımız vardı amcalarım vardı, neyse bir gün amcam ve arkadaşı dışarda laflıyorlar sonra beni çağırdılar para verdiler, Bakkal'a git gazoz, bardak al dedi bende gittim hemen ama bir sorun vardı gazozun ne olduğunu bilmiyordum, bakkalda arkadaşımla karşılaştım hemen sordum gazoz ne diye oda bana "ya bir yürü git" dedi şaka yapıyorum zannetti herhalde, bende bakkalda aval aval bakıyorum etrafa sonra gittim dolaptan kendime büyük dondurmalardan aldım sonra hemen eve kaçtım parayı yedim balkondanda amcama bakarak yedim.
 
İlkokulumuzun içinde hafif tepelik, okulda kırılan şeylerin atıldığı tepemsi bir yer vardı. Ben de yakın arkadaşımla geziyordum. Orada bir şeylere bakarken paslı bir inşaat demirini eline aldı. Ben de "Kanka tetanoz olacaksın, 3 gün sonra öleceksin." dedim çocuğa. Böyle derste ağlıyordu. İşin üzücü kısmı ben bunu dalgasına dememiştim, ciddi sanıyordum...
 
Yeni bir bisikletim olmuştu çok mutluydum teker yamulmuş(ben bunun farkında değilim tabii)yolun kenarında gül ağacı vardı bisiklet ağaca doğru gidiyor ağacın orada da arkadaşım var sürerken telefona bakıyor bende başka yöne biz de gül ağacına girdik o telefona bakmıyor artık bende tekerleri hep kontrol ediyorum...
 
Sosyal'de olan bir olayı anlatayım. Bir konu vardı, termal macun yerine tereyağı sürmek gibi. Epey gülmüştüm. Cevap olarak da iki de yumurta kırın yazmıştım.

Yener abi ne alem adamsın.

Ben de yazmıştım başka bir konuya buraya da yazayım. Yüzme dersimizde gıcık olduğum çocuğun kafasına bombalama atlamıştım. Sonra "kusura bakma yanlışlıkla oldu" demiştim. :D
 

Yeni konular

Geri
Yukarı