Konfeksiyoncu atölyesinde kaç TL alırım?

Arkadaşlar babam kafasına göre gitmiş konfeksiyon atölyesine vermiş beni. Kaç TL alırım günlük veya aylık?
Vermiş beni ne demek hocam? Sizin haberiniz olmadan nasıl verebiliyor? Sigortanız yapılırsa asgariden aşağı veremez. Eğer yapılmazsa çırak gibi 3.000 veya 3.500 civarı alırsınız diye tahmin ediyorum. Yaşınız kaç?

Vermiş beni ne demek hocam? Sizin haberiniz olmadan nasıl verebiliyor? Sigortanız yapılırsa asgariden aşağı veremez. Eğer yapılmazsa çırak gibi 3.000 veya 3.500 civarı alırsınız diye tahmin ediyorum. Yaşınız kaç?

Güldürdünüz. Üniversite mezunu adam ofislerde 2.5k alıyor. Babası kafasına göre işe koyduysa yaşı epeyce küçük alacağı maks. 2bin'i geçemez.

Yaşım 16.
Normalde aklımda berberde çırak olmak vardı veya garsonluk ama babam kendi kafasına göre gitmiş anlaşmış adamla iş işten geçti bile.

Kardeşim geçmiş olsun alacağın maaş max 2.5k birde seni ezicekler konfeksiyonda çalışmış biri olarak söylüyorum. Kendini ezdirme laf ettirtme. Seni çok ezicekler orada dinlenmene nefes almana bile izin vermiyecekler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı