- Makaleler
- 7
Arkadaşlar babam kafasına göre gitmiş konfeksiyon atölyesine vermiş beni. Kaç TL alırım günlük veya aylık?
Son düzenleyen: Moderatör:
Vermiş beni ne demek hocam? Sizin haberiniz olmadan nasıl verebiliyor? Sigortanız yapılırsa asgariden aşağı veremez. Eğer yapılmazsa çırak gibi 3.000 veya 3.500 civarı alırsınız diye tahmin ediyorum. Yaşınız kaç?Arkadaşlar babam kafasına göre gitmiş konfeksiyon atölyesine vermiş beni. Kaç TL alırım günlük veya aylık?
Vermiş beni ne demek hocam? Sizin haberiniz olmadan nasıl verebiliyor? Sigortanız yapılırsa asgariden aşağı veremez. Eğer yapılmazsa çırak gibi 3.000 veya 3.500 civarı alırsınız diye tahmin ediyorum. Yaşınız kaç?
Vermiş beni ne demek hocam? Sizin haberiniz olmadan nasıl verebiliyor? Sigortanız yapılırsa asgariden aşağı veremez. Eğer yapılmazsa çırak gibi 3.000 veya 3.500 civarı alırsınız diye tahmin ediyorum. Yaşınız kaç?
Yaşım 16.
Normalde aklımda berberde çırak olmak vardı veya garsonluk ama babam kendi kafasına göre gitmiş anlaşmış adamla iş işten geçti bile.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.