Konsol mu? Orta seviye PC mi?

Pc mi konsol mu daha ekonomik


  • Oy verenlerin toplamı
    32

Kararsiz oyuncu

Hectopat
Katılım
28 Haziran 2014
Mesajlar
58
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle moderatörlere sesleniyorum. Lütfen yazımda alakasız şeyler vs. Yazdığımı belirtip engellemeyin, umarım konuyu yanlış yere açmamışımdır ama cidden merak ediyorum.
Yaz tatiline kadar para biriktirmeyi planlıyorum. Okul kantinin fiyatları acayip uçuk olduğu için günde 3-4 lira anca biriktirebiliyorum. Sene sonuna kadar 600-700 lira civarında para biriktireceğim, sonra da takdir falan alırsam ( Bu sene yandık!) annemden bir miktar para alacağım. Bu para en fazla 1500-2000 lira olur büyük ihtimalle. Sizce, orta halli bir pc mi almalıyım yoksa ps4 mü? Sırf sunset overdrive için XO almayı planlıyordum ama 1600 liralık bundle fiyatı görünce korktum birden. Neyse. 1300 liraya sony eurasia garantili ps4 mü yoksa 2000-2500 lira arasında, en az 2 yıl high ya da ultrada, sonra da bir sene low ya da mediumda götürecek pc mi? Öncelikle şunu söyleyeyim. Oyunlarık orjinal alacağım. Ama indirimlerle. Ps4 alırsam yılda 5-6 oyun anca alabileceğim, zaten pc alsam da en fazla 10 tane falan olur... Genelde multiplayer oyunlarık severim zaten, multiplayer oyunlar da uzun süre götürüyor zaten. Neyse. Sizce konsol mu daha ekonomik pc mi? Oyun fiyatını görünce pc diyorum, sistem özelliklerine bakınca ve ömür uzunluğuna bakınca ps4 diyorum. Grafik delisi değilim. Oyunlar kasmasın, o bana yeter. Konsol mu pc mi cevaplar mısınız? Eğer pc ise monitör dahil sistem önerebilir misiniz? Kasaya ağırlık verip 500 liralık kasa vs söylemeyin lütfen. Ekran kartı ağırlıklı olursa sevinirim. Ya da iyisi mi, siz bildiğinizi yapın, ama 300 liralık ekran kartına 600 liralık kasa da önermeyin :)
 
Konsol ve PC birbirinden farklı pazarlar, PC ile her şey yapılır; ama konsol genel olarak oyun ve multimedya uygulama cihazıdır.

Bence PC, çünkü ben biraz daha özgür takılmayı seviyorum. Oyun oynamasam bile foruma yazabiliyorum örneğin.
 

Geri
Yukarı