Konu nasıl güncel tutuluyor?

muratakydn

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

Bazı yazılara bakıyorum 1 hafta önce açılmış olmasına rağmen bugün yazıldı yazıyor. Güncelleme ile olmuyor bu nasıl yapılıyor acaba?

Öne çıkarabilirsiniz. 24 saat içinde bir kere yapabiliyorsunuz diye biliyorum.

Merhaba arkadaşlar.

Bazı yazılara bakıyorum 1 hafta önce açılmış olmasına rağmen bugün yazıldı yazıyor. Güncelleme ile olmuyor bu nasıl yapılıyor acaba?

6 Yıl önceki konuyu hortlatıp öne çıkarabilirsiniz ama gereksiz yere hortlatmayın tavsiye etmem.

Konu öne çıkarıldığı zaman en son atılan mesaj tarih ve saat olarak öne çıkarılan tarih ve saati ile aynı gözükür.
Örneğin dün saat 12:00 anında atılan bir mesaj bugün saat 10:00'da öne çıkarılırsa o mesaj saat ve tarih olarak bugün saat 10:00 esnasında atılmış olarak gözükür.

Mesela benim 1-2 aylık bir 200TL klavye önerisi konum var. Her sabah öne çıkarmayı alışkanlık haline getirdim ve bazen yeni cevaplar gelebiliyor.
Yeni konu açıp konu kirliliği oluşturmak veya saçma mesajlarla konuyu hortlatıp ceza almanın önüne geçen harika bir tuş bence.
Yani gerçekten iş görüyor, deneyin derim.

Öbür yolları önermem :)

Bilgisayar satıyordum da. Arada öne çıkarmak istiyorum. Bilmiyordum bunu, cevaplar için çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı