Konularım neden ret yiyor?

meola147

Kilopat
Siteyi bile düşünüp anahtar kelime ekliyorum ama konum ret yiyor. Felsefe bölümüne spirituel satanizm ile ilgili konu açtım. O yazıda insanlara kısaca bu doğru olabilir mi? Diye sordum. Sormamın tek nedeni kafam karışıyor, muhabbet olunca onları okuyup kafamda sonlandıracaktım. Kaynak (Türkçe ve İngilizce) vermek istedim ama reklam olur diye onu bile vermedim kendim bu dini anlattım. Size tüm samimiyetimle soruyorum: Konuları gerçekten okuyor musunuz? Okuduğunuzu anlıyor musunuz?

Kimse yanlış anlamasın ama ben bu tutumu doğru bulmuyorum. Bu bölüm alternatif hayat bölümü değil mi? Felsefi bir düşünce, fikir veya görüşü saygı çerçevesinde sorabilmeli konuşabilmeli rahatça. Açıkçası ben “Din” başlığının olmasını bile istiyorum yani. Nasıl ki felsefe, bilim, dünya gündemi gibi başlıklar varsa açıkçası din başlığı da olmalı.

Herkes yazmak zorunda değil zaten. İlgisi ve fikri olanlar girip saygı çerçevesinde tartışabilmeliler. Dini konular bir tabu değildir sonuçta:)

...İlgisi ve fikri olanlar girip saygı çerçevesinde tartışabilmeliler...
Bu kısım, en sevdiğim nokta, sanırım Lucifer'de bu kısmı seviyor olmalı. Yoksa dini konuların birden hakaret içeren konuya dönüşmesinin açıklaması yok 😈

Bu kısım, en sevdiğim nokta, sanırım Lucifer'de bu kısmı seviyor olmalı. Yoksa dini konuların birden hakaret içeren konuya dönüşmesinin açıklaması yok 😈
Ekmeğine yağ sürüyor olabiliriz:) Ama bu şekilde yaparak da din konusunu resmen tabulaştırıyoruz baksana:)

Açıkçası ben “Din” başlığının olmasını bile istiyorum yani.
indir.jpeg

Sonra böyle olabilir hocam dikkat :)

Bence iyi bile yapılıyor, amaç felsefi konuları tartışmak bunu biliyorum ama bu konularda değişmez iki taraf oluyor ve onlar da İslam’ı ölümüne karalayan ve ölümüne savunanlar, fikir alış verişinde bulunulmayı geç kimse kimsenin fikrini bile takmiyor, hakaret etme havasi oluşuyor, kalpler kırılıyor, değmez düşüncesindeyim (burası akıllı cihazlar üzerine yoğunlaşmış bir site çünkü, dini/felsefi konuya gerek yok, felsefe kişinin kendi kararına ve vicdanına bırakılmalı).

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı