Moderatör de olsa, yönetici de olsa, padişahta olsa bu gibi kişilerin mevkisine makamına unvanına bakarak bu insanlar yanlış karar vermezler, bu gibi kişilerin yaptıkları doğrudur demek yada bu gibi insanlar hatanın yanında değil karşısında olurlar diye düşünmek bence son derece yanlış bir bakış açısı.
Bazı kişiler kopya ile sen çalıştığın halde senden yüksek not almış olabilir, onların yaptıklarının yanlış olduğunu ve sonuçlarının neler olabileceğini senin ölçüp tartıp sonuca varman gerekiyor, bu konuda hırs yaparak seninde kopya çekme yoluna gitmek istemen hatta bu konuda etraflıca araştırma yaparak zamanını harcaman bence doğru değil.
Yarın öbür gün benden daha zengin olan arkadaşımı kıskanıyorum onun gibi zengin olmak istiyorum diye X bankasını soymak istesem, arkadaşlar nasıl yaparım diye konu açsam bana da şöyle yap böyle yap diye etraflıca anlatıp yardımcı olacak mısınız, yoksa direkt olarak yapma yanlıştır mı diyeceksiniz.
Toplumda bazı kurallar vardır kesin çizgilerle ayrılmıştır, yanlış veya doğru, bu konuda arkadaşımızın tavsiye istemesi ve bazı arkadaşlarımızın da tavsiye de bulunması bana göre yanlıştır.