Kopya nasıl çekilir?

Ben çalışıyorum. Yapabildiğimin en iyisini yaptıkdan sonra, arkadaşlarımdan yardım istiyorum ama bunu yapmanız için tecrübe gerekli. Sağımda solumda ünümde oturan adamdan kopya çekebilirim. Gözlerinizi iyi kullanmanız lazım ama ben külyutmaz öğretmenim diyen hocanın gözü önünde yani orda 2. sıradan en öndeki sıraya arkadaş kağıtını kenara kaydırarak hunharca puan topladım.

Arkadaşlar 9. sınıfa gidiyorum ve derslerime hiç çalışmadım ve bu hafta sınavlar başlıyor. Babam bana senin tek düşük notunda bilgisayarını, telefonunu alırım dedi ve bu babam dediği zamanda alıyor. Kendi test etmek için sınava girdim, 0 aldım. Ne yapmalıyım?

Kopya çekmek emek hırsızlığıdır. Korsanda emek hırsızlığıdır. Korsana destek vermiyoruz. (!)

Yanlış anlama ama derslerden anlamıyorsan kendini başka alanlarda geliştirebilirsin. Bu freelancer olabilir, marangozlukta olabilir VS. ama tabi ki de derslerine çalışman senin için çok büyük artı sağlıyacaktır. Bazı etmenlerden dolayı ders çalışamıyorsan o etmenleri ortadan kaldırmaya bak.
Arkadaşlar abiler şu an öyle bir durumdayımki kopya verseler onu bile anlamam. Kendimi oyunlara çok kaptırdım.
O zaman oyun süreni azalt. Oyun seni kurtarmıyacak, eğlenebilirsin ama tutarında.

Arkadaşlar abiler şu an öyle bir durumdayımki kopya verseler onu bile anlamam. Kendimi oyunlara çok kaptırdım.
Oyunları azaltmaktan ve ders çalışmaya başlamaktan başka çaren yok gibi şu an. Hem kopya çekerken yakalanırsan baban sadece telefonu değil diğer şeyleri de alabilir.

Youtube'da bir sürü video var. Eline kitabını al üniteler kısmından ilk ünite ne ona bak sonra Youtube'da o ünitenin konu anlatımını bul videolar izle sonra deftere konunun özetini çıkar en son bir kaç tane soru çöz. Eğer baktın bu işi yapıyorsun konuyu anladın ödül olarak oyun oyna. Sınav haftası ise Sınav akşamı bütün konuları gözden geçir unutma ihtimaline karşı sonra zaten yaparsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı