Kopyadan yakalandım

Aferin. Nasıl becerdiniz?

Size ufak bir taktik vereyim. O kopya kağıdını telefona duvar kağıdı yapıyorsun sonra telefonu dizinin üstüne tutuyorsun. Hoca bakmadığı zaman ise telefonu açıyorsun ve bakıyorsun.

Not: Yapacağınız işlem riskli olabilir.

Bu arada hoca iyi bir insansa sizi disipline vermez. Hocaların ile aranı her zaman iyi tut. İyi tutarsan bu gibi sorunlarda pek zorlanmazsın. ;)

Nasıl yakalanır bir insan kopya çekerken ki (mesela ben o işte master bile yaptım :) , şaka falan ama hayatımda ilk girdiğim sınava hesap makinesi ile girmiştim), bu tepkiyi verdiyse 10 puan kırıp E-okul'a girer (bence).
Bende daha ilk defa yakalandım keşke hiç çekmeseydim hocanın gözünden düştüm.
Pano sınavı mi? Ben de aynı dersi görüyorum. Disiplin cezası sorun olmaz.
Ölçme sınavı

Aferin. Nasıl becerdiniz?

Size ufak bir taktik vereyim. O kopya kağıdını telefona duvar kağıdı yapıyorsun sonra telefonu dizinin üstüne tutuyorsun. Hoca bakmadığı zaman ise telefonu açıyorsun ve bakıyorsun.

Not: Yapacağınız işlem riskli olabilir.

Bu arada hoca iyi bir insansa sizi disipline vermez. Hocaların ile aranı her zaman iyi tut. İyi tutarsan bu gibi sorunlarda pek zorlanmazsın. ;)
Tövbe ettim artık bir daha kopya çekmek yok
Nasıl yakalanır bir insan kopya çekerken ki (mesela ben o işte master bile yaptım :) , şaka falan ama hayatımda ilk girdiğim sınava hesap makinesi ile girmiştim), bu tepkiyi verdiyse 10 puan kırıp E-okul'a girer (bence).
5 puan kırıp girmiş.
Ben hayatımda hiç kopya çekmedim ancak çok kopya verdim. Mesela din kültüründen dahi en fazla 70 alabilen arkadaşa kopya vererek 95 almasını sağlamıştım. Hiç yakalanmadım. Dikkat et sende
Ben ne zaman başkasına kopya versem benden yüksek alıyor kopyayı veren benim düşük alan benim😀

Son düzenleme:
5 puan kırıp girmiş.
Sıkıntı etmeyin ve bir daha yapmayın, hocanın gözünden düşmüşseniz ise, dersine katılın, ödevlerini vs eksiksiz yapın, saygılı olun ve yardımcı olmaya çalışın (yardıma ihtiyacı var gibi göründüğünde) ve bu konuyu hoca açmadığı sürece bir daha açmayın.

Sıkıntı etmeyin ve bir daha yapmayın, hocanın gözünden düşmüşseniz ise, dersine katılın, ödevlerini vs eksiksiz yapın, saygılı olun ve yardımcı olmaya çalışın (yardıma ihtiyacı var gibi göründüğünde) ve bu konuyu hoca açmadığı sürece bir daha açmayın.
Tamamdır 👍

Kınama cezası verilseydi siciline işlenirdi. Resmi yerlerde çalışmana engel olurdu büyük ihtimalle.
Nasıl bileceğim verilip verilmediğini? Ben hocaya sordum vercek misiniz diye? Bana bakarız dedi kınama cezası vererecek olsalardı notumu e okula 5 puan kırıp girerler miydi? Hem daha hiç disiplin cezası almadım ilk cezadan da pek bir şey olur mu onu da bilmiyorum.

Neyse bakıcaz hocayı ikna etmeye çalışacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı