Kopyadan yakalandım

Telefondan temrin defterine bakarken yakalandın demek ha😀 Genelde meslek lisesi hocaları toleranslı olurlar o konularda ancak 5 puan ile yırttım diye düşünme. O hoca artık sana güvenmez o saatten sonra yüksek performans notu da bekleme bence. Meslek liselerinin amacı topluma nitelikli eleman kazandırmak hile, hurdayla sınav geçmeye çalışan öğrenciyi o yüzden pek sevmezler ve bırakmaya çalışırlar.

Telefondan temrin defterine bakarken yakalandın demek ha😀 Genelde meslek lisesi hocaları toleranslı olurlar o konularda ancak 5 puan ile yırttım diye düşünme. O hoca artık sana güvenmez o saatten sonra yüksek performans notu da bekleme bence. Meslek liselerinin amacı topluma nitelikli eleman kazandırmak hile, hurdayla sınav geçmeye çalışan öğrenciyi o yüzden pek sevmezler ve bırakmaya çalışırlar.
Telefondan temrin defterine baktığımı nerden bildin ya devrelere bakmıştım. Hoca toleranslı olur demişsiniz devreleri güzel yaparsam seve seve verecek notu kendime çokta güvenmeyeyimde😀

Telefonla kopya çekme cesaretini tebrik ederim 😅
Sınav atölyede olduğu için herkes kağıttan, küçük kopya kağıtlarından, koluna yazanlar, telefondan bakanlar, hatta kopyayı yere bile yazan var o kadar kişinin arasından geldi beni yakaladı telefonumu müdüre götürecem gelsin ailen alsın dedi bende yalvardım biraz nolur hocam verin falan diye vermedi 2 ders sonra geldi telefonumu elime uzattı verdi sakın affettiğimi falan sanma dedi değişik bi adam ya 1 dönem oldu hocayı hala çözemedim 😀
@Demi Lovato Onur Kurulu'na ifade vermek için çağrılıyorsun. Sonra Disiplin Kurulu'na çağrılıyorsun.
İnşallah vermez disipline ☹

Telefondan temrin defterine baktığımı nerden bildin ya devrelere bakmıştım. Hoca toleranslı olur demişsiniz devreleri güzel yaparsam seve seve verecek notu kendime çokta güvenmeyeyimde😀
Biz de o yollardan geçtik. Tahmin etmem normal, 10. sınıfsan LDR devreleri falan vardır basit.

Lisede ilk defada bir şey olmaz. Disipline bile vermeyecek muhtemelen. Verse yüksek ihtimal kınama çıkar ki bu "asker olacağım ben" demiyorsan sorun değil. Hadi diyelim kınamadan da yüksek bir ceza aldın. O da 3-5 gün uzaklaştırma olur. Tatil yapmış olursun.
Ya daha düzgün kopya çekeceksin, ya da hiç çekmeyeceksin.
Not: Kınama yıl sonunda siliniyor dense de, yönetmelikte öyle yazsa da silinmez. Sadece suç tekrarlanmadığında hükmü kalmaz.

Lisede ilk defada bir şey olmaz. Disipline bile vermeyecek muhtemelen. Verse yüksek ihtimal kınama çıkar ki bu "asker olacağım ben" demiyorsan sorun değil. Hadi diyelim kınamadan da yüksek bir ceza aldın. O da 3-5 gün uzaklaştırma olur. Tatil yapmış olursun.
Ya daha düzgün kopya çekeceksin, ya da hiç çekmeyeceksin.
Not: Kınama yıl sonunda siliniyor dense de, yönetmelikte öyle yazsa da silinmez. Sadece suç tekrarlanmadığında hükmü kalmaz.
Uzaklaştırma falan sicile işliyor, sıkıntı olabilir. Uzaklaştırma siliniyor muydu sicilden?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı