Kopyala-yapıştır yapan üyeler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu çorba oldu, kim neyi savunuyor hatta ortada bir görüş var mı o bile belli değil.

Söylenmesi gereken şeyler söylendi bence, kopyala-yapıştır yapın ama ürün kalitesini araştırdıktan sonra öyle yapın.

Ayrıca başlattığım RM750 faciasından @HABAR hocamın dediği gibi pişmanım.
Aynen konu çorba oldu. Bir taraf ürün ve markaları konuşuyor diğer tarafta ben de boş yapıyorum.

Kusura bakma çaldım biraz.
 
Bu biraz insanın isteğinde bitiyor. Adam sevmiyorsa araştırmaz, seviyorsa araştırır. Benim ekipmanlara zaten ilgim vardı, bir gün başladım ve öyle gidiyor. Hayır yani, sevmiyorsa da mesaj kasmak için kopyala yapmasın, araştırsın hiç olmazsa.

Böyle çok var. Mesela Greedy, R20, R44 ve X-Racer fena değil. Araştırıyorum son zamanlarda, bir gün seni bilgilendiririm bitince.
Tamamdır hocam. Bekliyorum.
 
Bir üyeye 30 kişi aynı anda üstüne gelirse, ben de dahil olma gereği duyarım. Şu an kopyala yapıştır yapıyor diyen kişiler, kendi fikirlerini değil. Başkalarının fikirlerini dinleyip, okuyup ona göre @rohatbaba123'ye saldırıyor. Üstüne üstlük pasif birini bulunca, otomatik olarak "sanal delikanlılık" geliyor. 1 kişiye 30 kişi aynı anda üzerine gitmek de iyi işmiş.
Konu hakkında "kendi" fikirlerimi söyleyeyim. @rohatbaba123'nin ekran görüntüleri vs. duruyor. Gerçekten bazen yaptığı bariz belli ama, bir üyenin yaptığı yanlışı, neredeyse 13 sayfalık konuya yaymak daha yanlış. Kendisine çok varıldı. Ufak bir olay için kalp kırmaya hiç gerek yoktu.
Neyse, uzatmanın manası da yok.. Herkese iyi akşamlar.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı