Daha fazla
- Meslek
- Diyetisyen Öğrenci
Yanlış anlamazsanız zaten ürünler satışa çıkabilmesi için gıda tarımdan geçiyor. Önemli olan aslında Sağlık Bakanlığından geçmesi. Çoğu ürün sadece tarım bakanlığı tescilli. Dikkatinizi çekerimNormalde buraya daha uzun bir yazı yazacaktım fakat baktım baya konu akıyor tekrardan yazayım dedim çünkü biraz aşıp şirket sahibinin ismine kadar bulmuşum.İnanın başka bir işim olsa üşenir yapmazdım ne ara buralara geldim bilmiyorum.
Bu ürünü satan firma çok yeni arkadaşlar. OKKAS GIDA KOZMETİK isimli bir firma tarafından satılıyor, iyi yanı sattıkları ürünler gerçekten tarım bakanlığı tarafından tescilliymiş. Zaten soru-cevap kısmından ürün kayıt numaralarını paylaşmasalardı bu kadar detaya inemezdim ama en son kendimi E-Devlet'ten ticari işletme bilgileri sorgulama kısmında buldum.
Henüz 2 Eylül'de tescil almış firma. Ürünleri de (en azından Magnezyum olanı) 13 Eylül'de tescil almış. Zaten Trendyol yorumlarına vs. bakarsak çook yeni olduğu apaçık ortada.
Benim görüşüm bu indirim kampanyasını kendilerini tanıtmak için yaptılar. (işe yaramış görünüyor, 3 günde her üründe 2000+ satış baya iyi rakam bence) fakat ürün kaliteleri hakkında hiç bir yorumum yok. Firmanın sahibinin de hiç bir sosyal medya profilini bulamadım. Yalan yok ben aldım merak ettiğim için. Fakat umalım ki gerçekten iyi ürünler çıksın.
Bu tarz takviyeleri uzmana danışmadan kullanmayınız arkadaşlar. Diyetisyen olarak naçizane tavsiyemdir.