Korece öğrenmek ne işe yarar?

Çok merak ediyorum İngilizce Almanca Fransızca İtalyanca anlarımda Arapça ve Rusça ne alaka?

Türkiye'de yaşayan bir birey bu dilleri öğrenmeli. Arapça tüm dünyada önemli bir dil özellikle uluslararası çalışan şirketler ve turizm sektörleri bu dillere hakim çalışanlar arıyorlar. Süslü püslü avrupada konuşuluyor diye italyanca fransızcaya öncelik verilmemeli. Ha italyada fransada iş yapacak yahut yaşayacaksan başka...
İngilizce dünya standardı olduğu için herkesin bildiğini ya da bilmesi gerektiğini varsaydığım için belirtmeye gerek duymadım.

Peki sizin önerdiğiniz bir ülke var mı onu da araştırayım, bölümüm Çince mütercim tercümanlık ve kriterlerim dediğim gibi eğitim ve sağlık. Ayrıca Türkiye ile ilişkileri de olabilir.

Hocam vallahi bölümünüzü ilk defa duydum var mıdır bilmiyorum ama Litvanya güzel ülke benim kuzenim eğitim görüyor çok memnun.

Türkiye'de yaşayan bir birey bu dilleri öğrenmeli. Arapça tüm dünyada önemli bir dil özellikle uluslararası çalışan şirketler ve turizm sektörleri bu dillere hakim çalışanlar arıyorlar. Süslü püslü Avrupa'da konuşuluyor diye İtalyanca Fransızca'ya öncelik verilmemeli. Ha İtalya'da Fransa'da iş yapacak yahut yaşayacaksan başka...
İngilizce dünya standardı olduğu için herkesin bildiğini ya da bilmesi gerektiğini varsaydığım için belirtmeye gerek duymadım.

İlk defa sizden duydum arapçanın önemli bir dil olduğunu garip.

Bence daha genele yaygın piyasayı elinde tutan güçlerin dillerini öğrenin, ondan sonra korece gibi günlük hayatta dediğim kriterdeki dillere kıyasla daha az işinize yarayacak dillere geçin. Klasik İngilizce öğrenin demeyeceğim, onu hallettiğinizi varsayıyorum. Eğer İngilizce iyi değilse zaten direkt İngilizceyi ilerletin.

Bence daha genele yaygın piyasayı elinde tutan güçlerin dillerini öğrenin, ondan sonra korece gibi günlük hayatta dediğim kriterdeki dillere kıyasla daha az işinize yarayacak dillere geçin. Klasik İngilizce öğrenin demeyeceğim, onu hallettiğinizi varsayıyorum. Eğer İngilizce iyi değilse zaten direkt İngilizceyi ilerletin.
Korece'yi öğrenmek istediğim için öğrenmiyorum zaten. Kore'de eğitim görmek istiyorum ve eğer bu kararımdan sonradan vazgeçersem Korecem ile ne yapabilirim, bunun hakkında fikir almak için sordum.

Korece'yi öğrenmek istediğim için öğrenmiyorum zaten. Kore'de eğitim görmek istiyorum ve eğer bu kararımdan sonradan vazgeçersem Koreceğim ile ne yapabilirim, bunun hakkında fikir almak için sordum.

Kore'de eğitim dışında koreceyi günlük hayatta zaten kolay kolay kullanmanız gerekmez. Yani eğer öğrenirseniz ama Kore'de eğitim kararından vazgeçerseniz korecenin Kore'de sosyalleşebilmek, dili bilenler ile tanışıp arkadaşlık edinmek, filmleri-dizilerini vb yani içeriklerini tüketebilmek dışı büyük bir etkisi olacağını sanmıyorum. Bir de turizm alanında ilerlerseniz korece bilgisi ülkemizde pek yer buluyor mu tam bilgim yok ama katkısı olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı