Korku filmi karakterinden korkmak

Ben bu karakteri caps olarak gördüm yahu, dalga geçilir türden bir korkunçluğu var.

Aylardır, ara ara creepypasta türevi içeriklere bakarım, bundan katlarca daha korkunç resim veya video gördüm. Ve hala yaşıyorum.

Aklınıza takılmasını önemsemeyin. Önemsediğiniz için takıyorsunuz zaten.

Gece yatarken aklınıza gelmiyor mu? :D Tüm seri aynı hep aynı hikaye çok sıkıcı bir film bence.

Hikaye hep aynı doğru ama film kalmayınca izliyorsun. Gece yatarken aklıma gelmiyor bu çünkü sevdiğim bir tür korku sektörü, genellikle korku-gerilim izlerim. Korku seansı 2 filminde ''Valak'' adlı bir iblis vardı ondan biraz etkilenmiştim :)

Hikaye hep aynı doğru ama film kalmayınca izliyorsun. Gece yatarken aklıma gelmiyor bu çünkü sevdiğim bir tür korku sektörü, genellikle korku-gerilim izlerim. Korku seansı 2 filminde ''Valak'' adlı bir iblis vardı ondan biraz etkilenmiştim :)
Vay be ne güzel istediğin korku filmini izleyebiliyorsun, Şuan korkmasam 28 gün sonra filmini izlerim.

Eğer yaşın küçükse korku filmleri izlemeyeceksin hepsi bu kadar. Ben hata edip Siccin 4 için sinemaya gitmiştim, neyse ki korkunç değildi :) 5 serisi için aynı cürretkarlığı gösteremeyeceğim.

Sana tavsiyem korku filmleri izlememen. Bahsettiğin karakter korkulacak bir tip değil zaten, zamanla geçer :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı