Korku hikayesi anlatın

Bir rüyamda odanın yatağımın karşısındaki tavan köşesinden yatağımı izliyordum. Yatağım dağınıktı ama yatakta ben yoktum, yatak boştu. Aklında tavana tırmanmışım gibi bir fikir oluşmasın, kamera görüşü gibi bir görüşle bakıyordum sanki odaya.
 
Bir gün Batuhan uyandı ve dünyada hiç kimse yoktu. Batuhan kapıya baktı.
Batuhan kapıdan çıktı ve önünde kanlı ceset buldu. Apartmandan dışarı çıktı. Yürüdün ve açlığını giderrmek için markete gittin. Kapılar kapalıydı. Arkadaşının binasına gidiyordu. Kapının altından bol miktarda kan akıyordu. Batuhan gitmeli miydi?
Kapıyı açtı ve... "BUM!" diye bir ses geldi. Kapıya kurulan bir düzenek sayesinde tüfek ile öldürülmüştü. Düzenek insanlık gitmeden önce yapılmıştı...
Batuhan gitmemeye karar verdi. Belki de marketin kapısını açmak için bir şey bulmalıydı. Markete geri döndü ve levye buldu. Bulduğu levye ile kapıyı açtı ve içeri girdi. Tüm yiyecekleri alıyordu. Birden arkasından bir ayak sesi duydu. Kızdı. Kız Batuhana yaklaştı. Kız Batuhanı dudaktan öptü. Batuhan azgınlaştı. Cinsel ilişkiye girmeli miydi?

Kıza yemek vermeyi düşündü. Verdi. Kendisi yemek yiyecekken yemeklerin vücudunun içinden geçtiğini farketti. Evet... Bu bir rüyaydı. Rahatlamıştı.
Kızı yere attın. Öpüşüyordun. Pantolonunun fermuarını açtın ve... Rüyadan kalkmıştın... Bunların hepsi bir rüyaydı. Batuhana yazık olmuştu.
Batuhan boş boş otumayı seçti. Günler geçiyordu. Batuhan çıkmalıydı.
Yarın bunun çok daha uzun halini yapacağım.
 
Son düzenleme:
Yıllar önce bir yaz gecesi pencereyi açıp üzerime enine boyuna uzun ince bir nevresim örttüm. 5 dakika geçmedi tam uyuklayacağım örtü yavaşca arkadan çekilmeye başladı.
Herhalde örtü kayıyor diye tekrar üzerime çektim, hemen ardından tekrar çekilmeye başladı, bir yandan düşünüyorum sırtımı dönüp baksam mı? Bakmasam mı? Nedense bakmadım ne zamana kadar çekilecek örtü diye bekliyorum duvara dönük vaziyette, üzerimden tamamen yere düşene kadar yavaş yavaş çekildi. Hiç kıpırdamadan uyumadan sabaha kadar üstüm açık vaziyette yatak ta öyle bekledim. Gün ağardı, hızlıca kalkıp üzerimi giyindim soluğu dışarıda aldım.
Aradan iki gün falan geçti, o zamanlar Facebook kullanıyorum, bir kız ekleme talebi gönderdi, profiline vs. baktım, ünlülerle, tiyatrocu sanatçılarıyla fotoğrafları var. Kabul ettim, mesaj yazmış, karşılık verdim derken sohbete başladık, numarasını verdi WhatsApp üzerinden konuşmaya başladık.
Bugünlerde garip bir şeyler başına geldi mi? Diye sordu, hayır dediğim anda sinirli tavırla" yalan söyleme, nevresimin çekildiğinde niye arkaya dönüp bakmadın"? Deyince bir tırstım. Hemen telefonu kapatıp numarayı engelledim.
Edit: Sonrasında devam eden günlerde uyandığımda yüzümde kedi tırmalamış gibi derin çizikler vardı, kendim yapmış olamazdım çünkü tırnaklarımı uzamadan düzenli keserim. " yüzüne ne oldu" diyenlere de cevap veremedim. Yüz yüze anlattığım birkaç insanda inanmadı.
Alın size korku hikayesi.
 
Son düzenleme:

Hey gidi günler hey :D filmi yapıldı bunun be. İlk çıktığı zamanlar incide nasıl bir etki yarattı o dönemi yaşayanlar bilir. Gece 3-4'te girip yeni mesaj yazmış mı diye bakardık.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı