Korsan içerik kullanıyor musunuz?

Korsan kullanmak istemem açıkçası. Ancak ister istemez bir kaç tane kullanıyorum.
Ayda 125 TL Photoshop için para vermek? Onun yerine tek seferde 300 TL al tam olsun. :)
Firmaların satış ve hizmet politikaları, kullanıcıyı korsana sürüklüyor. Ortada olan emek gidiyor ancak yapacak bir şey yok.
Özetle oyunlar hariç bir kaç tane program kullanıyorum. Pişman değilim. :)
 
Sağ altta Windows etkinleştir yazıyor, gücümün yetmediği programları kullanmıyorum, oyun alacaksam indirim bekliyorum.
Kullanmak isteyen varsa kullansın kardeşim banane?
Ben ne dersem diyeyim kullanacak zaten kullanan. Kullanmaya da karşı değilim, isteyen kullanır, kendi vicdanı.
 
Desteklemek istedigim seyleri satin aliyorum, onun haricinde korsan ya da alternatiflere yoneliyorum.

En cok dizi-filmlere para vermek mantiksiz geliyor. Torrent sitelerinin arsivi daha buyukken bir dizi platformuna ayda 40 lira verip bolgemde uygun degil diye zaten kucuk olan arsivin yarisini da izleyemeyecek sekilde kisitlaniyorsam neden para vereyim? Ya da korsan yanlis ya da etik disi bir sey degilken neden milyarlik firmalarin oyunlarini almak icin 1, 2 belki 3 gunluk kazancimi harcayayim?
 
Normalde hiçbir programı ve oyunu korsan kullanmam ama Adobe programları çok pahalı olduğu için 3 tanesini korsan kullanıyorum. Pek film izleyen biri değilim ama film/dizi/anime izlerken de ücretsiz siteleri kullanıyorum.
 
Korsan kullananları tutukluycan mı yoksa :D

Normalde hiçbir programı ve oyunu korsan kullanmam ama Adobe programları çok pahalı olduğu için 3 tanesini korsan kullanıyorum. Pek film izleyen biri değilim ama film/dizi/anime izlerken de ücretsiz siteleri kullanıyorum.

En son boku no Hero academia izledim. O kalitede anime tavsiyen var mı?
 
Tabii ki. Bazıları çok abartıyor sanki namusları kirleniyor. Zevkle 1000TL verebilirsin lisans için, sorun yok. Aramızda olan tek fark para vermemem. Bu ekonomide bunu kabullenebiliyorsan demek ki senin derdin tasan yok.

Singleplayer oyunların %80'i korsan oynuyorum. Korsan piyasası olmasaydı diğer sektörler olmazdı inanın bana. Reklamcılığın bir kısmı korsancılıktan geçiyor.
Paramı yolda bulmadım ben. Akıllı harcamak önemli. Burası Norveç değil.
 
Paranızı tabiki yolda bulamadınız ama oyun zevk işidir. Eğlence amaçlı birşey ve bunun içinde emek var. Tabiki benim korsan oynayan adama lafım yok. Siz yada başkası kullansın, bize ne?
Zaten böyle konuların açılması baştan çok saçma. Oynayan oynasın, böyle konulardan bir sürü var. Yani kısaca korsan emek hırsızlığı ama oynayan oynasın, burda söylemenin ne mantığı var?
Tabi ki. Bazıları çok abartıyor sanki namusları kirleniyor. Zevkle 1000TL verebilirsin lisans için, sorun yok. Aramızda olan tek fark para vermemem. Bu ekonomide bunu kabullenebiliyorsan demek ki senin derdin tasan yok.
Singleplayer oyunların %80'i korsan oynuyorum. Koysan piyasası olmasaydı diğer sektörler olmazdı inanın bana. Reklamcılığın bi kısmı korsancılıktan geçiyor.
Paramı yolda bulmadım ben. Akıllı harcamak önemli. Burası Norveç değil.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı