Korsan oyun kullanıyor musunuz?

Korsan kullanıyor musunuz?

• Oy verenlerin toplamı
    1.261
Oyunun sadece lisansını satın almış oluyorsun, lisansın iptal edilirse de üzerine soğuk bir bardak su içeceksin. Yapacak başka bir şey yok.

Bende enayi gibi oyun bende kalıyor sanıyordum.

Ben de enayi gibi oyun bende kalıyor sanıyordum.

Bu yüzden oyun satın almamaya çalışıyorum. Epic Games, Steam gibi platformlar kutulu oyun mantığını tam anlamıyla bitirdi. Oyunu oynuyorsun fakat satamıyorsun, saçmalık.

Bu yüzden oyun satın almamaya çalışıyorum. Epic Games, Steam gibi platformlar kutulu oyun mantığını tam anlamıyla bitirdi. Oyunu oynuyorsun fakat satamıyorsun, saçmalık.

Biz oyunu 1 kere alıyoruz onlar bizi 1 kere öpüyorlar kısacası bu.

Son düzenleme:
Deneyecegim.

Oyunu iade aldılar eski oyunun parasını vermediler mesajda atmadılar yanlış yapmış olabilirim.
Öyle saçmalık olmaz ya bir hata vardır ya da paranın hesaba yatması uzun sürüyordur. Parasıyla alınmış oyuna el koymazlar.

Attığın ticketı ve adamların sana gönderdiği cevabı buraya atabilirsen biraz daha yardımcı olmaya çalışırız, belki aranızda bir iletişim eksikliği olmuştur.

Öyle saçmalık olmaz ya bir hata vardır ya da paranın hesaba yatması uzun sürüyordur. Parasıyla alınmış oyuna el koymazlar.

Attığın ticketı ve adamların sana gönderdiği cevabı buraya atabilirsen biraz daha yardımcı olmaya çalışırız, belki aranızda bir iletişim eksikliği olmuştur.

Cevap falan atılmadı direk iade edildi satın aldıgım oyun önceki para iade edilmedi Steam ticketi bulamadım iade ederken açıklamaya yazdım muhtemelen okumakla ugraşmadılar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı