Korsan oyun alışkanlığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hadi bakalım dün aldım 2 tane oyun hocam :D
Hocam ben bu yöntemi izledim. İlk aldığım oyun, sıkı takipçisi olduğum Dead by Daylight'tı. Zaten online oyun olduğu için tek seçeneğim satın almaktı.

Sonra Rocket League aldım, Rainbow Six Siege aldım. Devamı geldi. Witcher 2-3 vs. tek oyunculu oyunları da almaya çalıştım.

Ben aldıkça huzurla doluyorum 😃
 
Oyununa göre tamamen. Misal Hajimari no Kiseki'ye 500 TL verebilirim ama AC'ye 200 lira vermem. Fiyatlardan kastım yeni veya yakın trihli AAA oyunlar.
 
Benim de elim orijinale gitmiyor. 97 orijinal oyunum var ama belli başlı oyunları korsan oynuyorum 🤷‍♀️
 
Ne de olsa bedava hali var deyip almıyorum orijinalini.
Sen herhangi bir hukuki yaptırıma uğramayacağından emin olduğunda benim arabamı çalıp "nasılsa bedavası var diyecek misin? Bu durumda senin başka şey çalmakla çalmamak arasında vicdani değil kanuni yaptırım farkı var demektir. Kanunlar ve cezalar olmasa demek ki...
 
Sen herhangi bir hukuki yaptırıma uğramayacağından emin olduğunda benim arabamı çalıp "nasılsa bedavası var diyecek misin? Bu durumda senin başka şey çalmakla çalmamak arasında vicdani değil kanuni yaptırım farkı var demektir.
Yani aynı şey değil hocam. Korsan oyunlar internette açık bir şekilde duruyor. İsteyen firma kaldırtırdı. Ama fikrinize saygı duyuyorum.
 
Yani aynı şey değil hocam. Korsan oyunlar internette açık bir şekilde duruyor. İsteyen firma kaldırtırdı.
Hangisinin kaynağının izini ve paylaşanı bulacaksın da kaldırtacaksın? Bu dediğin de kapısını kilitlemeyenin evine girmek normaldir demeye benziyor. Ev sahibi evine hırsız girmemesini isteseydi kilitlerdi diyorsun yani.
 
Hocam ben bu yöntemi izledim. İlk aldığım oyun, sıkı takipçisi olduğum Dead by Daylight'Ti. Zaten Online oyun olduğu için tek seçeneğim satın almaktı.

Sonra Rocket League aldım, Tom Clancy's Rainbow Six: Siege aldım. Devamı geldi. Witcher 2-3 vs. tek oyunculu oyunları da almaya çalıştım.

Ben aldıkça huzurla doluyorum 😃

Rocket League bedava zaten?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı