Korsan oyun bilgisayara ne gibi zarar verir?

"Bir çok" oyun indirmeye devam edin siz, forumda nasıl format atılır başlıklarını korsancılardan görüyoruz:
Eski gigabyte Anakarta Nasıl Windows 10 Formatı Atılır?
Gerçekten ben anlamıyorum. Korsan zararlı bir şeydir. Sene olmuş 2018 eskiden olsa neyse der geçerim ama şuan bir linke bile tüm bilgilerin gidebiliyor. Gerçekten hala korsan oyun sitelerine güvenen varmış bunu öğrenmiş oldum. Bu arada sizi tebrik ederim iyi bulmuşsunuz. :D
 
Zararı olarak format yada antivirüs ile çözülebilen zararları olabilir. Kimse yararlarını yazmamış. Mesela 100lerce liran cebinde kalacak. :)
Ne büyük yarar. İnsanların emek, para ve zaman harcayarak yaptığı oyunları korsan indir sonra virüs bulaşırsa korsan olarak indirdiğin antivirüs ile temizle problem yoksa aynı işlemi devam ettir. Kimse şunu demez mi? " Birader sende karakter yok. " :) :) :)
 
Ne büyük yarar. İnsanların emek, para ve zaman harcayarak yaptığı oyunları korsan indir sonra virüs bulaşırsa korsan olarak indirdiğin antivirüs ile temizle problem yoksa aynı işlemi devam ettir. Kimse şunu demez mi? " Birader sende karakter yok. " :):):)
Değil mi birde onlar var. Güvenlik yazılımını korsan indirip kullananlar kast ettiğim kişiler. Gidin Kaspersky ücretsiz yerine Eset korsan kullanıyorlar. Hey Allah'ım sen bize akıl ver.
 
Oyunu kıran kişi zararlı yazılımla birlikte oyunu indirmenizi sağlayabilir ancak bir çok korsan oyun temiz bir şekilde indirebilirsiniz fakat burda önemli olan konu bilgisayarınıza verdiği zarar değil verilen emeğe gösterdiğiniz saygıdır tabii ki paranız yoktur korsan oynayabilirsiniz ancak paranız olduğunda o oyunu satın almalısınız en azından benim düşüncem bu yönde.
 
2005 yılında başladı bilgisayar ile bağım ve bugüne kadar hep korsan oyun yükledim. Bir kere oyuna para ödedim o ise CS:GO çünkü online olarak oynanmıyor korsanı.
Şimdiye kadar bir kez bile olsun korsan oyundan sorun yaşamadım.
Neyi nerden indirdiğini bilirsen sorun olmaz.
Emeğe saygı diyorsunuzda acaba kaç kişi gidip 500 liraya FİFA 19 alacak acaba ? Hiç kimse. Alacak varsada parası bol olan kişilerdir.
 
İndirdiğiniz korsan içerik, virüslü olabilir. Bilgisayarınıza virüs bulaşmış olur. Kazancınız sadece para ödememek olur. Ki onu da bilgisayarınıza bulaşan virüsü silmeye çalışırken ödersiniz.
 
Ne büyük yarar. İnsanların emek, para ve zaman harcayarak yaptığı oyunları korsan indir sonra virüs bulaşırsa korsan olarak indirdiğin antivirüs ile temizle problem yoksa aynı işlemi devam ettir. Kimse şunu demez mi? " Birader sende karakter yok. " :):):)
Korsan antivirüs kullandığımı nerden biliyosun? Ayrıca parası olmayan burda onca kardeşlerimiz öğrenci arkadaşlarımız var. Ne yani güncel oyundan parası olmadığı için mahrum mu kalsınlar? Bu cümleyi kurarken acaba bende karakter varmı diye hiç düşündünüz mü? Bence sadece karakter eksikliği yok sizde.
 
Kendin oyun yaptığını düşün emek ver ve bedavaya gidip üstüne çöksünler 5 kuruş kazanma. Oyununu paylaşan site indirme ve reklam başına parayı kazansın. Paran yoksa biriktir indirimle al, artık bir çok oyunun demosu çıkıyor onlarla geçiştir kendini. Emek hırsızlığına dolar falan bahane olamaz!
 

Geri
Yukarı